GNTM: Ξέσπασε η Coty -«Θα της έλεγα άντε και…»

Στο χτεσινό συμβούλιο του GNTM (14/11), οι τόνοι ανέβηκαν όταν Βικτώρια ανέφερε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τις υπόλοιπες παίκτριες ότι βρήκε τη φωτογραφία της Ραφαέλας πρόστυχη.

Και μπορεί μετά από λίγο τα “πνεύματα” να ηρέμησαν, ωστόσο τα όσα είπε το νεαρό μοντέλο συζητήσαν στο σπίτι και στο αποψινό επεισόδιο reality μόδας, με τις περισσότερες διαγωνιζόμενες να εκφράζουν τη διαφωνία τους με τα λόγια της συμπαίκτριάς τους.

Μια από τις κοπέλες που ξέσπασαν ήταν και η Coty, η οποία δήλωσε στην κάμερα: «Η κρίση της Βικτώριας ήταν πολύ έντονη. Μπορούσε πολύ απλά

να το αφήσει και να κάνει τουμπεκί. Να λήξει εκεί το θέμα και να το συζητήσουμε αργότερα. Τώρα έξυσε την πληγή και προφανώς θα υπάρχει αντίδραση. Εμένα αυτό με ενοχλεί, όταν προκαλείς αντίδραση ο άλλος θα αντιδράσει, όπως κι εσύ θα αντιδρούσες.

Γιατί το κάνεις αυτό; Επειδή δεν πήρε καλά σχόλια αυτή, πρέπει να κρίνει την άλλη; Δεν γίνεται να έχουμε όλες καλά σχόλια σε όλα τα πλατό. Αν σχολίαζε κάποια τη φωτογραφία μου και με έλεγε πρόστυχη ή μου την έλεγε για τη φωτογραφία μου, επειδή αυτή δεν είχε καλά σχόλια, θα της έλεγα άντε και γ@μ@σ@@».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έκανα coming out μετά από μία συζήτηση που είχα με τον τότε σύντροφό μου»

Μαίρη Συνατσάκη: Μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της– «Ένα εκατομμύριο σκέψεις»

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα