GNTM: Σοφρωνίου – Γαλύφα – Χατζηπαντέλη στις πρώτες δηλώσεις τους πριν από το γύρισμα

Το GNTM επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ! Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου, γεγονός που ανακοινώθηκε επίσημα μέσα από το «Breakfast@star». Σε ρόλο έκπληξη έρχεται η Έλενα Γαλύφα, η οποία θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους πριν εμφανιστούν στους κριτές για την audition.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star «τρύπωσε» στα γυρίσματα του GNTM και συνάντησε τα τρία νέα

πρόσωπα λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου γυρίσματος. Και οι τρεις δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το νέο επαγγελματικό βήμα τους αλλά και την ανυπομονησία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο σπίτι σας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε! Νομίζω ότι είμαστε οι άγγελοι του Τσάρλι σε ένα προχωρημένο version», ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσου Σοφρωνίου.

«Η χαρά είναι μεγάλη και ανυπομονώ! Έχω έναν πολύ όμορφο ρόλο, είμαι το αγχολυτικό τους πριν συναντήσουν τους κριτές. Η πρόταση ήρθε πολύ φυσικά, είναι αυτό που λένε ότι το σύμπαν τα έχει κανονίσει όλα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Γαλύφα.

«Νιώθω τιμή που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο! Όλοι μαζί θα διαλέξουμε το μελλοντικό είδωλο», πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντέλη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Τιτίκα Στασινοπούλου για metoo: «Παλιά γίνονταν διάφορα, τα κουκούλωναν και όλα μία χαρά»

 Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη η δίκη του – Ποιοί γνωστοί ηθοποιοί έδωσαν το παρών

 Τρύφωνας Σαμαράς: Η εξομολόγηση του πατέρα του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του -«Όταν το μάθαμε στενοχωρηθήκαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα