GNTM: Ο έντονος εκνευρισμός της Βίκυς Καγιά με παίκτρια που έκανε γκριμάτσα στην πασαρέλα «Δεν θέλω την καριέρα μου, δεν θέλω να…»

Οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model κλήθηκαν να περπατήσουν μπροστά σε κοινό για το εντυπωσιακό fashion show του Βασίλη Ζούλια, που είχε στηθεί ειδικά για αυτές.

Οι σάραντα διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους φορώντας περίτεχνα headpieces, ογκώδη και βαριά κοσμήματα, ψηλά τακούνια, μήκη και υφάσματα, που δεν έχουν συνηθίσει στην καθημερινότητά τους και παράλληλα κρίθηκαν για το περπάτημα στην πασαρέλα.

Μάλιστα,

από τη δοκιμασία του catwalk δεν έλειψαν τα απρόοπτα περιστατικά, αφού μια παίκτρια έχασε το δεξί της παπούτσι, ενώ μια άλλη στραβοπάτησε.

Στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράτης πήραν τις θέσεις τους, ώστε να ανακοινωσουν στις κοπέλες τα αποτελέσματα.

«Ακούτε κραυγές χαράς, ακούτε κλάματα. Πως αισθάνεστε για αυτό;», είπε η Βίκυ Καγιά στις τέσσερις διαγωνιζόμενες που περίμεναν να μάθουν αν πέρασαν στο σπίτι του διαγωνισμού.

Την αρχή έκανε η Αθανασία, η οποία σχολίασε: «Αγωνία για τα αποτελέσματα, για το αν θα περάσουμε ή όχι», και η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε: «Αθανασία γιατί έχεις αγωνία; Είσαι επαγγελματίας μοντέλο…», και το νεαρό κορίτσι απάντησε: «Είμαι επαγγελματίας ναι απλά… είναι κάτι καινούργιο για μένα η τηλεόραση…».

Τότε η Βίκυ Καγιά άδραξε την ευκαρία να της κάνει παρατήρηση, καθώς δεν έδειξε επαγγελματισμό στην πασαρέλα αφού έκανε γκριμάτσα. «Και επειδή είναι κάτι καινούργιο για εσένα στην πασαρέλα έκανες γκριμάτσες;», είπε χαρακτηριστικά η κριτής του Greece’s Next Top Model.

«Όχι στην πασαρέλα μου έφυγε η συγκεκριμένη γκριμάτσα γιατί μου έφυγε το παπούτσι», αποκρίθηκε η Αθανασία.

«Η γη να γυρίσει ανάποδα εσύ κοιτάς την δουλεια σου. Κοίταξες τη δουλειά σου;» πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά στην συνέχεια επιβράβευσε την συμπαίκτρια της Αθανασίας, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα παπούτσια που φορούσε στην πασαρέλα, όμως προσπάθησε να μην το δείξει.

«Μπράβο σου πολύ επαγγελματικό εκ μέρους σου στον αντίποδα με την διπλανή σου, την Αθανασία», είπε η Βίκυ.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Θέλω να σας εξομολογηθώ κάτι. Ναι έχω ξεκινήσει σε αυτό το χώρο εδώ και οκτώ μήνες. Ναι μου αρέσει πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, το έκανα με μεγάλη ευχαρίστησει με γεμίζει. Απλά ίσως επειδή η τηλεόραση είναι κάτι καινούργιο, ίσως μπορεί να μην μπορώ να ανταπεξέλθω, ίσως να με μπλοκάρει… Δεν το έχω βιώσει ίσως ακόμα…»

Τα λόγια της παίκτριας φαίνεται πως εκνεύρισαν την Βίκυ Καγιά, η οποία με έντονο ύψος είπε: «Αθανασία, όλα αυτά στα αυτιά μου είναι σαν βοή. Είναι σαν να μου λες μπλόκαρε με, δεν θέλω την καριέρα μου, δεν θέλω να είμαι εδώ, δεν θέλω τις κάμερες, δεν θέλω να υπάρχω. Δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω. Δεν πιστέυω ότι είναι η σωστή ώρα για εσένα και το timing στην ζωή σου. Πιστεύω ότι τα έχει ζυγίσει λίγο λάθος στο μυαλό σου. Δεν μπορώ να σου δώσω το εισιτήριο για το σπίτι. Λυπάμαι».

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το Greece’s Next Top Model:

Δείτε ακόμη: Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα όσα αποκάλυψε στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα