GNTM: Full in love η Ροζάνα Κουτσούκου! Αυτός είναι ο σύντροφός της

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και των lifestyle περιοδικών. Οι διαγωνιζόμενες, η κριτική επιτροπή, τα σχόλια και οι δοκιμασίες αποτελούν το νούμερο ένα συζήτησης και στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Αρκετά είναι τα κορίτσι που έχουν ξεχωρίσει στο ριάλιτι μόδας του Star και ανάμεσα σε αυτές και η Ροζάνα Κουτσούκου. Πρόκειται για ένα κορίτσι 21 ετών που έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, ενώ δεν είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ πριν από το παιχνίδι. Ωστόσο με τα προσόντα της, κατάφερε να κερδίσει τους υπεύθυνους του διαγωνισμού.

Ο μπαμπάς της Ροζάνας είναι από την Μύκονο, όπου και μεγάλωσε, ενώ η μαμά της κατάγεται από την Αγγλία. Η ίδια έχει μεγάλη πίστη, κάτι που της έμαθε η μαμά της.

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το αγόρι της.

Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλος από τον νεαρό Γιώργο Παναγόπουλο, ο οποίος έχει σπουδάσει πολιτικών έργων στην Κρήτη, ενώ παράλληλα ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος φαίνεται πως στηρίζει την απόφαση της αγαπημένης του να δοκιμάσει την τύχη της στο Greece’s Next Top Model, αφού της δίνει κουράγιο μέσα από κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που κάνουν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της Meghan Markle στο Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα