GNTM 4: Η θεαματική αλλαγή των μοντέλων μετά το makeover – Αυτά είναι τα νέα looks τους!

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του GNTM, οι παίκτες καλούνται να κάνουν μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση και να μεταμορφωθούν σε αληθινά μοντέλα.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, τα top models αφέθηκαν στα χέρια των hair experts, Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα, προκειμένου να αλλάξουν το χρώμα και το κούρεμα τους. Τα ψαλίδια και οι βαφές έκαναν την εμφάνισή τους, με τους experts να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον κάθε παίκτη.

Κάποιοι από τους συμμετέχοντες δέχτηκαν με χαρά και ανυπομονησία να ανανεώσουν το look τους ενώ κάποιοι άλλοι φοβήθηκαν την αλλαγή. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας βρισκόντουσαν δίπλα στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του makeover, περιμένοντας πως και πως τη στιγμή των αποκαλυπτηρίων.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε! Κορίτσια και αγόρια στάθηκαν μπροστά στον καθρέφτη έτοιμα να αντικρίσουν τα νέα looks τους. Οι αλλαγές ήταν θεαματικές και οι παίκτες έμειναν με ανοιχτό το στόμα!

Δείτε στο βίντεο το makeover των νεαρών μοντέλων:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 4: Η Ειρήνη Λεμπέση αρνήθηκε να αλλάξει τα μαλλιά της – «Θέλω να φύγω, δεν είμαι έτοιμη»

Dancing With The Stars: Πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου! Τα βιογραφικά παικτών – χορευτών

GNTM 4: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Μελίνα Ρόρενς δεν ήξερε τη Sharon Stone

Keywords
Τυχαία Θέματα