GNTM 3: Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι ζευγάρι!

Η Θεοδώρα Ρασέλ και ο Δημοσθένης Τζουμάνης μετά την αποχώρησή τους από το Greece’s Next Top Model 3 δοκιμάζονται στο… τραγούδι!

Η κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε στα γυρίσματα του video-clip του τραγουδιού τους με τίτλο “Παραμύθια” και οι δύο τους έκαναν δηλώσεις.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε ότι συγκατοικοί με τη Θεοδώρα Ρασέλ και την Ίριδα Παπουτσή, η οποία χορογραφεί το τραγούδι τους. “Περνάμε ωραία, καλά με τη Ρασέλ, μαζί με την Ίριδα. Είμαι ενάντια στις

ταμπέλες. Έχω χώσει το Ρασελάκι και το Ιριδάκι και μαγειρεύουν και είναι φοβερές μαγείρισσες.”, είπε μεταξύ άλλων.

Η Θεοδώρα Ρασέλ ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον πρώην συμπαίκτη της και απάντησε: “Με θέλουν ζευγάρι με τον Δημοσθένη όπως με ήθελαν και με τον Έντουαρντ Χαμογελάω, δεν είναι σημαντικό αυτό”;

Μετά την προβολή των δηλώσεων τους, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι: “Ο Γύπας, η Ρασέλ και η Ίριδα συγκατοικούν. Μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Όλος τυχαίος αυτοί οι τρεις άνθρωποι συνεργάζονται στο “Παραμύθια” και όπως μαθαίνω είναι βασιλιάς τον προσέχουν και έχει ερωτική σχέση με την Ρασέλ. Το ξέρω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αναστάσης Ροϊλός: Το σοβαρό ατύχημα του ηθοποιού με τη μηχανή

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον ΣΚΑΪ; 

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”-Η Ελένη συναντά τη Δρόσω

Keywords
Τυχαία Θέματα