GNTM 2: Ο πατέρας της Χαράς Παππά μιλάει για τη σχέση της με τον Burak Hakki!

Η Χαρά Παππά πέρασε από τις οντισιόν  Greece’s Next Top Model 2 και κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με την ομορφιά της και να εξασφαλίσει μια θέση στο bootcamp. Μάλιστα, είναι μια από τις παίκτριες που μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι.

Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Χαρά Παππά σχολιάστηκε και για τη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό, Burak Hakki, με τον οποίο ζει κάτω από την ίδια στέγη στην Κωνσταντινούπολη.

Το μοντέλο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού και μάλιστα δεν διστάζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες.

Δείτε ΕΔΩ 10 κοινές τους φωτογραφίες. 

Ο πατέρας της Χαράς Παππά, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε τα σενάρια που τη θέλουν να μπήκε στην τελική δεκάδα και εξέφρασε τις ανησυχίες του. “Να μη πουλήσει τη ψυχή της για το show, το μόνο που της είπα και να κοιτάξει να περάσει καλά, να το χαρεί. Έχω τρεις μήνες τη την δω, την έχουν κλείσει μέσα. Πρέπει να είναι στις τελευταίες δέκα τώρα, απ’ ότι κατάλαβα. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Τελευταία φορά που μιλήσαμε, ήταν πολύ χαρούμενη, δηλαδή το ήθελε πάρα πολύ αυτό αλλά είναι πολύ ευαίσθητο παιδί και εγώ φοβάμαι, τα φοβάμαι αυτά τα reality, γιατί προκαλούν κιόλας για να πουλήσουν…”, ανέφερε ο Σάκης Παππάς. 

Φυσικά, μίλησε και για τη σχέση της κόρης του με τον Burak Hakki: “Βασικά, μου το είπε προσεκτικά η μάνα της και η μικρή της αδερφή, για να είμαι ειλικρινής. Μου το φέρανε σιγά σιγά, γιατί ακόμη σπούδαζε η Χαρά και της είχα πει, είχε μια σχέση πριν 3.5 χρόνια με ένα πολύ καλό παιδί, αλλά δεν ταίριαζαν. Χώρισαν κάποια στιγμή τον Νοέμβριο και της λέω «εντάξει, κάνε μου μια χάρη, τέλειωνε τις σπουδές σου τώρα και μη κοιτάς γύρω, προσπάθησε να αποφύγεις να κάνεις σχέση ξανά. Έχει κάνει πρόταση γάμου στην Χαρά αλλά της λέει χωρίς πίεση, οπότε είσαι εσύ έτοιμη”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρώην σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα είναι σε σχέση με γνωστή ηθοποιό! 

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να κάνει βόλτα στη γειτονιά της μαζί με τη μικρή Μαρίνα! 

Πρεμιέρα για τον “Πιο Αδύναμο Κρίκο”: Δείτε την έναρξη του τηλεπαιχνιδιού! 

Keywords
Τυχαία Θέματα