GNTM – Κάτια Κιζίμα: «Αποχώρησα γιατί θύμωσα με το σχόλιο της Καγιά που ήθελε νικήτρια την Μικαέλα»

Η Κάτια Κιζίμα είναι το μοντέλο που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Το golden pass του φετινού κύκλου απογοήτευσε τους κριτές με τη φωτογραφία που έφερε στο πλατό και έτσι έφτασε στην τελική δυάδα. Ωστόσο, πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τη Βίκυ Καγιά, η Κάτια Κιζίμα εξομολογήθηκε πως επιθυμεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, όπως και έγινε.

Το πρωί της Τετάρτης 16/11, η Κάτια Κιζίμα βρέθηκε καλεσμένη στο «Breakfast@star» και μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν στην

απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM.

«Κατάλαβα από τη λήψη που ότι θα φτάσω στην τελική δυάδα. Ένιωσα αδικημένη γιατί στο σετ μου με αποθέωναν, τα κορίτσια μου είπαν ότι είχα από τα καλύτερα σετ. Πιστεύω ότι είχα πολύ καλύτερη λήψη από αυτή που ήρθε στο πλατό.

Θύμωσα με το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά στη Μικαέλα, ότι θέλει να κερδίσει το GNTM. Είχα πιεστεί μέσα στον διαγωνισμό αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν αυτό το σχόλιο», δήλωσε αρχικά η Κάτια Κιζίμα.

Και κατέληξε: «Υπήρχαν στιγμές που ένιωσα ότι γινόντουσαν διακρίσεις μέσα στο σπίτι. Δεν είχαμε θέμα με τη Μικαέλα απλά όλες βλέπαμε τι γινόταν στον διαγωνισμό και όλες προσπαθούσαμε για το καλύτερο. Ήταν απίστευτη εμπειρία και νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να συμμετάσχω στο GNTM».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει»

 Πόπη Μαλλιωτάκη: Η απάντηση του δικηγόρου της για τα ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας Λαζαρίδη

 Γιώργος Παπαδόπουλος για Ελένη Φουρέιρα: «Ήξερα ότι είναι έγκυος, έχω ένα χάρισμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα