Full in love η Κατερίνα Καινούργιου! Η γνωριμία με το νέο της έρωτα την καρδιά και οι αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η παρουσιάστρια του Epsilon TV, Κατερίνα Καινούργιου, αφού όπως όλα δείχνουν βρήκε τον άντρα που την έκανε να χαμογελά και πάλι. Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά δεν είναι άλλος από τον Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος δραστηριοποιείται στα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο.

Το ζευγάρι γνωρίζεται εδώ και χρόνια μέσω κοινής παρέας, ωστόσο δεν υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους πέραν από τη φιλική τους σχέση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη για τη RealLife.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κύκλο του ζευγαριού, όταν συναντήθηκαν πριν από περίπου τρεις μήνες ξανά σε κοινή παρέα, φλέρταραν μεταξύ τους και αυτό ήταν η αρχή για τον έρωτα τους.

Μάλιστα, ο 27χρονος οικονομολόγος άφησε για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να περάσει χρόνο με την παρουσιάστρια και ταξίδεψαν πρώτα στη Μάνη και στην συνέχεια στη Νάξο.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κύκλος της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρει ότι έχει πολύ καιρό να την δει τόσο ερωτευμένη.

Δείτε ακόμη: Το δημόσιο μήνυμα του Νίνο στο Instagram: «Μαμά μου, μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα τέρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα