Fashion Alert: H Kim Kardashian επιμένει στο βελούδο για 3η συνεχόμενη χρονιά!

H Kim Kardashian καταφέρνει και μας εντυπωσιάζει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της. Μπορεί κάποιες φορές τα outfit που επιλέγει να είναι λίγο υπερβολικά αλλά υπάρχουν και στιγμές που δημιουργεί αψεγάδιαστα loοks που μας αρέσουν πολύ.

Τhe Look

Πριν λίγες ώρες η Kim πήγε στα Creative Arts Emmys και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή τουαλέτα που επίλεξε. H Kim Kardashian φόρεσε

βελούδινη τουαλέτα και strappy sandals και έκλεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η Kim χτένισε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο με χωρίστρα στη μέση, ένα hairstyle που δεν βλέπουμε συχνά. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους, όπως συνήθως και η όλη της εμφάνιση αρκετά μίνιμαλ σε σχέση με τα looks που έχουμε συνηθίσει από εκείνη.

Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που έγινε τάση ξανά πριν από 3 χρόνια και έκτοτε είναι αγαπημένο ύφασμα για πολλούς σχεδιαστές, οίκους μόδας και brands. Η Kim το αγαπάει ιδιαίτερα και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το επιλέγει σε εμφάνισή της. Φέτος αναμένεται να φορεθεί ξανά το βελούδο τόσο σε πιο επίσημα looks όσο και σε πιο casual outfits. Θα σου προτείναμε να επιλέξεις μια βελούδινη φούστα ή ένα jacket που θα μεταμορφώσει την εικόνα σου. Το μπορντό, το μαύρο, το καφέ, το κροκί, το πράσιμο, το κόκκινο είναι αποχρώσεις που μας αρέσει να βλέπουμε σε βελούδινα υφάσματα. Συνδύασε τα βελούδινα κομμάτια με πιο απλά υφάσματα και δημιούργησε μοναδικούς mix & match συνδυασμούς.

Διαβάστε ακόμα: Αυτό είναι το πιο hot jacket της νέας σεζόν!- Μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις να το αποκτήσεις κι εσύ!

5 τρόποι να φορέσεις το κίτρινο χρώμα (που είναι must) αυτό το Φθινόπωρο!- Δες εδώ τις πιο όμορφες ιδέες!

4 ευκολοφόρετα outfits που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ- Ανανέωσε το στιλ σου ακολουθώντας τα τρικς που θα δεις σε αυτό το post.

Keywords
Τυχαία Θέματα