Exotic Nails: Πείτε ναι στην απόλυτη καλοκαιρινή τάση!

Τέλος τα ψέματα! Το Καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ήδη κρύβει ότι σας θυμίζει το χειμώνα και τα πάντα γύρω σας είναι γεμάτα χρώμα, υπέροχα αρώματα και ανάλαφρα.

Τα μαλλιά σας αποκτούν το τέλειο, αγαπημένο wet look, το πεντικιούρ σας έχει έντονη απόχρωση και το μανικιούρ σας είναι exotic. Ακριβώς όπως αρμόζει στην εποχή και τη διάθεση. Αυτό σημαίνει

ότι θα ζητήσετε από την μανικιουρίστ σας να δημιουργήσει ένα nail look τροπικό, με το πράσινο χρώμα να επικρατεί και το κίτρινο, το φούξια, το πορτοκαλί και το έντονο μπλε να το συνοδεύουν.

Σκεφτείτε εξωτικές παραλίες και νησιά, πολύχρωμα λουλούδια και φρούτα, coctails σε beach bars, το ηλιοβασίλεμα αλλά και την ανατολή. Αλλά και φοίνικες, μικροσκοπικούς παπαγάλους και τεράστια φύλλα.  Όλα τα υπέροχα αυτά χρώματα θα βρεθούν με μιας στα νύχια σας.

Όπως καταλαβαίνετε, επειδή πρόκειται για μικρά έργα τέχνης είναι λιγάκι δύσκολο να δημιουργήσετε το συγκεκριμένο look μόνες στο σπίτι, εκτός αν είστε επαγγελματίες. Θα πρέπει λοιπόν να ενημερώσετε την μανικιουρίστ σας ώστε να προετοιμαστεί και να σιγουρευτεί ότι έχει όλα τα χρώματα που χρειάζονται αλλά και τις στάμπες.

Γιατί όπως επίσης καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατό να ζωγραφίσει ένα τροπικό τοπίο στα νύχια σας με ένα πινελάκι, εκτός αν είστε από τις τυχερές που έχουν ανακαλύψει τη super ταλαντούχα nail artist.  Πρόκειται για ειδικές, επαγγελματικές στάμπες που τις κολλάει η ειδικός με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συνήθως πρόκειται για διαφάνειες που ξεκολλάνε μέσα στο νερό και τοποθετούνται με μεγάλη προσοχή σε κάθε νύχι ξεχωριστά.

Το exotic είναι ένα nail look που ταιριάζει σε όλα τα μήκη και σχήματα νυχιών οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ή να αμφιταλαντεύεστε. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τα σχέδια που βρήκαμε για εσάς και να επιλέξετε εκείνο που σας αρέσει και σας ταιριάζει περισσότερο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Krystal Parkinson (@thatnailchick) στις 7 Ιούν, 2019 στις 5:50 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nails & cats (@ana_loves_nailart) στις 6 Ιούν, 2019 στις 10:35 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα