Eurovision 2023 – Ανδρέας Λάμπρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη 12η θέση στον τελικό

Ο Ανδρέας Λάμπρου εκπροσώπησε την Κύπρο στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Break A Broken Heart». Ο 24χρονος καλλιτέχνης προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό, που κατέλαβε τη 12η θέση.

Και μπορεί η μπαλάντα και η σκηνική παρουσία του να κέρδισαν εγκωμιαστικά σχόλια και από την αρχή να βρισκόταν υψηλά στα στοιχήματα, όμως τελικά οι Ευρωπαίοι δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο και η βαθμολογία τους ήταν μετρημένη.

Την

ίδια στιγμή, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την απόφαση της ελληνικής κριτικής επιτροπής να δώσει στην Κύπρο μόλις 4 βαθμούς κι όχι 12, όπως είθισται. Αντίθετα, τους 12 βαθμούς πήρε το Βέλγιο και ενθουσιάστηκε.

Λίγες ώρες μετά το πέρας του τελικού, ο Ανδρέας Λάμπρου έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, δηλώνοντας ευγνώμων γι’ αυτό το ταξίδι που έζησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Lambrou (@andrew_lambrou)

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων νιώθω αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Ελπίζω να έκανα υπερήφανη την Κύπρο.

Να τραγουδήσω με την καρδιά μου στη σκηνή είναι κάτι που θα μείνει για πάντα μαζί του. Ανυπομονώ για όσα θα φέρει το μέλλον. Σας αγαπώ όλους πολύ», έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου.

Διαβάστε ακόμα:

 Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

 Eurovision 2023 – Victor Vernicos: Η θέση που πήρε στον ημιτελικό και η βαθμολογία

 35 celebrities γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας! Συγκινούν οι αναρτήσεις τους

Keywords
Τυχαία Θέματα