Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα -Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Την πρώτη της πρόβα on stage είχε σήμερα (9/5) η Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ταξίδεψε εχθές στο Ρότερνταμ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο μουσικό διαγωνισμό!

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena με τις χορεύτριές της, προκειμένου να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το El Diablo.

Τη

σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman, ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Chali Jennings. Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της Κύπρου.

Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή με ένα αποκαλυπτικό ασημί φόρεμα με κρόσια δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη, ενώ οι χορεύτριες φοράνε λαμπερές κόκκινες φόρμες.

Η Έλενα Τσαγκρινού ξεκίνησε να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο, στη συνέχεια σηκώθηκε και πήγε προς τις χορεύτριες, ενώ από πίσω τους διακρίνεται ένας καθρέφτης. Δυστυχώς σε ένα σημείο έφυγε το μικρόφωνο της τραγουδίστριας και η πρόβα διεκόπη.

Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα. Ο καθρέφτης είχε άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη είχε ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή δέκα άτομα. Στη γέφυρα του τραγουδιού είδαμε στον καθρέφτη να εμφανίζεται η λέξη El Diablo με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος της εμφάνισης της περπάτησε προς τον καθρέφτη μόνη της και πίσω πρόβαλε ο τίτλος του τραγουδιού με φλεγόμενους χαρακτήρες και η εμφάνιση τελείωσε με κοντινό πλάνο.

Στην πρόβα αυτή δεν είδαμε κάποια χρήση οπτικών εφέ. Φωνητικά η Έλενα Τσαγκρινού απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι. Στην τρίτη πρόβα είδαμε στο τελευταίο ρεφραίν φωτιές να εμφανίζονται στον καθρέφτη σαν να τον καίνε. Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δείτε στιγμιότυπο από την πρόβα της:

Πηγή: OGAE Greece

Πηγή photos: EBU / THOMAS HANSES

Διαβάστε ακόμη:

Η φωτογραφία της Φαίης με τη μαμά της για τη Γιορτή της Μητέρας!

Αποκάλυψη βόμβα! Ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος;

Πρώην συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού αποκαλύπτει: «Περάσαμε δύσκολα, υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα