Emily Ratajkowski: Ακόμη και στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της συνεχίζει να απλώνει την αγαπημένη της μάσκα ενυδάτωσης!

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων χρόνων. Τους τελευταίους μήνες απέχει από τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις αφού περιμένει το πρώτο της παιδί.

Αν και μένει σπίτι, συνεχίζει να περιποιείται πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, ακριβώς όπως και πριν. Είναι άλλωστε κι η καραντίνα που την ανάγκασε να προσέχει ακόμη περισσότερο.

Προσπαθεί να χαλαρώνει, να περνά ήρεμες στιγμές με τον σύζυγό της και να ανεβάζει posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

Και τώρα, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, λίγο πριν πάρει στην αγκαλιά το μικρό της, φροντίζει το δέρμα της ώστε να παραμείνει super ενυδατωμένο και λαμπερό.

Είναι γνωστό άλλωστε πως η επιδερμίδα της γυναίκες, ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Ακολουθώντας τις συμβουλές της προσωπικής της facialist, η Emily, εφαρμόζει, όσο συχνά χρειάζεται μια εμβληματική μάσκα.

Πρόκειται για την Loops mask. Ένα προϊόν που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα αφήνοντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς και ανεπανάληπτη φυσική λάμψη.

Κι επειδή έρχεται weekend, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε την Emily.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Nail stickers: Ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε το μανικιούρ σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Δύο πανεύκολοι και απλοί τρόποι για να κάνετε το πρόσωπό σας να δείχνει πιο λεπτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα