Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της;

Μπορεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.

Η Demy και ο σύντροφός της είναι full in love και σπάνια τους έχουμε δει σε κάποια κοινή τους έξοδο, αφού είναι πολύ προσεκτικοί και η τραγουδίστρια επιθυμεί να απασχολεί τα media

μόνο μέσα από τα επαγγελματικά της βήματα.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν βγει διάφορα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν το ζευγάρι να παντρεύτηκε μυστικά και να μην το γνωρίζει κανείς.

Η ίδια παραχώρησε το πρωί της Πέμπτηςν 16/3 μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα, όπου μεταξύ άλλων θέλησε να ξεκαθαρίσει για τις φήμες περί μυστικού γάμου.

Συγκεκριμένα, η Demy ανέφερε ότι δεν παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της, ωστόσο ζουν σαν να είναι παντρεμένοι, αφού ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός.

«Δεν ισχύει ότι παντρεύτηκα μυστικά και λέω αλήθεια. Ζούμε με τον σύντροφό μου σα να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι απόλυτα ο ένας στον άλλο. Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα δημοσιεύματα από τον υποτιθέμενο γάμο μου», είπε αρχικά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Mega.

Όσο για το αν της έχει συμβεί κάτι περίεργο με πρωταγωνιστή θαυμαστή της, η Demy αποκάλυψε ότι «δεν μου έχει συμβεί κάτι τρομακτικό με θαυμαστές, είχα κάτι προτάσεις γάμου. Γελάω πολύ όταν κάποιοι κάνουν λάθος το όνομα μου. Με έχουν πει Ντέπυ και Νταίζη».

«Kάθε μέρα με εντυπωσιάζει με την καλοσύνη του, τη δοτικότητά του, την ευφυϊα του και πολλά άλλα», είχε αναφέρει για τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Ματίνα Νικολάου: «Δε με ξάφνιασε η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά» -Η αναφορά στον Σεφερλή

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το παρασκήνιο της αποκάλυψης για την ερωτική συνεύρεση Μάριου Πρίαμου και Σοφιάνας Αβραμάκη

Βρισηίδα Ανδριώτου κατά δημοσιογράφου: «Θα βάλουν ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά»

Keywords
Τυχαία Θέματα