DIΥ Time! Έχουμε την συνταγή της Cate Blanchett για το πιο τέλειο body scrub!

Ξέρεις πόσο μας αρέσουν τα DIY εδώ στο faysbook.gr! Συνέχεια ψάχνουμε συνταγές και κάνουμε τις κουζίνες μας άνω κάτω για να τις δοκιμάσουμε.

Γι’ αυτό και είναι απόλυτα λογικό πως όταν πέφτει στην αντίληψή μας κάποια συνταγή την οποία «μαγειρεύει» μία celebrity στην κουζίνα της ΠΡΕΠΕΙ να την δοκιμάσουμε άμεσα κι εμείς.

Αυτό κάναμε όταν μάθαμε και για το τέλειο body scrub της Cate Blanchett που το φτιάχνει μόνη της -ναι μόνη της.

Η

Cate έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα και ομορφιά που βρίσκουμε απλά εξωπραγματική. Ναι, πονάνε τα μάτια μας τόσο όμορφη που είναι και θέλουμε έστω λίγη από την λάμψη της.

Με αυτό το scrub σώματος κορίτσια μπορούμε να πούμε πως την αποκτήσαμε για λίγο και είναι πανεύκολο να το κάνετε και εσείς! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ελαιόλαδο, χυμό από ένα μεγάλο γκρέιπφρουτ και θαλασσινό αλάτι!

Το γκρέιπφρουτ θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα και θα το γεμίσει βιταμίνη C ενώ παράλληλα το αλάτι θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το ελαιόλαδο θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα!

Είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινάς τη μέρα σου και πραγματικά ο πιο εύκολος! Μάλιστα, μπορείς να πίνεις και λίγο χυμό γκρέιπφρουτ γιατί βοηθά στην λιποδιάλυση… Πόσα ξέρεις Cate!

Διάβασε ακόμα:

Αυτά τα πινέλα φρυδιών είναι τα καλύτερα και πρέπει να έχεις έστω ένα!

Video! Δες πως θα κάνεις τον πιο όμορφο ψηλό κότσο πανεύκολα!

Χάλασε το μανικιούρ σου; Για διάβασε παρακάτω…

Keywords
Τυχαία Θέματα