DIY: Τα ωραιότερα half up για εσάς που έχετε πολύ μακριά μαλλιά!

Τον τελευταίο καιρό και κυρίως από τότε που άνοιξαν και πάλι τα κομμωτήρια σας προτείνουμε τα ωραιότερα κουρέματα και χρώματα για τα μαλλιά αλλά και τα μεγαλύτερα trends έτσι ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα σας ανανεώσει, μετά την καραντίνα αλλά και ενόψει του καλοκαιριού.

Το bob συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση ενώ οι πιο τολμηρές από εσάς σκέφτεστε σοβαρά να υιοθετήσετε το cool shag ή ακόμη και ένα mullet.

Όσον αφορά στο χρώμα, εκείνο που θα κάνει θραύση τους επόμενους μήνες είναι αναμφισβήτητα το κόκκινο, σε όλες τους τις αποχρώσεις.

Αν

πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με πολύ μακριά μαλλιά εμείς είμαστε μαζί σας. Σας αρέσει να τα έχετε ελεύθερα με απαλούς κυματισμούς αλλά και σε ψηλές ή χαμηλές αλογοουρές που είναι επίσης μεγάλη τάση.

Μην ξεχνάτε πως αρκετές celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους, λίγες εβδομάδες μετά ζήτησαν από τον προσωπικό τους hairstylist να τοποθετήσει extensions.

Εσείς είστε πολύ τυχερές λοιπόν αφού δεν υπάρχει λόγος να μπείτε στην συγκεκριμένη διαδικασία. Κι εμείς θα συνεχίσουμε να σας προτείνουμε απίθανα hairstyles που μόνος εσείς μπορείτε να φτιάξετε και μάλιστα μόνες στο σπίτι.

Σήμερα έχουμε 4 απίθανα halfup με πλεξούδες. Κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Ακόμη κι αν πρόκειται να βγείτε για ψώνια ή να περπατήσετε στο κέντρο.

Υπεύθυνη είναι η αγαπημένη μας hairstylist, Melissa Cook aka Missy Sue και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ελαιόλαδο, το μυστικό για λαμπερά μαλλιά και υγιές τριχωτό της κεφαλής -Δείτε πως θα το χρησιμοποιήσετε!

Δείτε πως θα δημιουργήσετε 10 διαφορετικά eye make up looks με μια παλέτα σκιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα