DIY: Φτιάξτε την ωραιότερη αλογοουρά με πλεξούδα στην κορυφή!

Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι μαζεμένα τώρα που φοράτε μάσκα προστασίας. Αυτό δε σημαίνει πως τους επόμενους μήνες θα είστε μόνιμα με ένα messy bun ή μια αλογοουρά.

Ακόμη κι αν δουλεύετε από το σπίτι επιβάλλεται να έχετε ένα απαλό, nude make up look και ένα ακόμη ωραιότερο χτένισμα. Μην πάνε χαμένες οι ώρες που περάσατε μπροστά από τον υπολογιστή βλέποντας tutorials.

Άλλωστε είναι σίγουρο πως θα συνομιλείτε με τους συναδέλφους σας ενώ θα βγαίνετε για τα απαραίτητα ψώνια. Εμείς είμαστε πάντα εδώ με τις καλύτερες

προτάσεις.

Κι επειδή γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάτε τόσο τις αλογοουρές όσο και τις πλεξούδες, σήμερα σας έχουμε ένα συνδυασμό των δύο. 

Θα φτιάξετε την τέλεια ανάλαφρη αλογοουρά με μια διπλή, ολλανδική πλεξούδα στην κορυφή. Είναι δημιουργία της αγαπημένης μας. Melissa Cook την οποία πρέπει να ακολουθήσετε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αν δεν το κάνετε ήδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Missy Sue (@missysueblog) στις 2 Ιαν, 2020 στις 12:42 μμ PST

Τι λέτε κορίτσια; Σας άρεσε η σημερινή μας πρόταση; Εμείς πάντως σας συμβουλεύουμε να την ακολουθήσετε πιστά αφού είναι ένα τέλειο χτένισμα που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια.

Μην περιμένετε λοιπόν… Υιοθετήστε τώρα την ωραιότερη αλογοουρά με την πλεξούδα στην κορυφή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cinnamon brown: Είναι η απόχρωση στα μαλλιά που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Χαλαρώστε στον καναπέ σας και δείτε 10 ακόμη τέλεια χειμωνιάτικα nail looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα