Cream skin: Το νέο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας που θα λατρέψετε

Οι Κορεάτισσες τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει θραύση με την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Έγινε γνωστή ως K-beauty. Στην αρχή μας τρόμαξε μιας και κάθε πρωί και βράδυ χρησιμοποιούσαν 182.309 προϊόντα μιας και για εκείνες η περιποίηση της επιδερμίδας του είναι ιεροτελεστία.

Υπήρξε ένα μικρό ποσοστό γυναικών που προσπάθησαν να τις ακολουθήσουν. Βλέπετε ο χρόνος μας, ειδικά το πρωί είναι περιορισμένος και είναι δύσκολο να σταθούμε μπροστά από τον καθρέφτη μας απλώνοντας κρέμες και λοσιόν με τις ώρες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laneige Thailand (@laneigethailand) στις 19 Φεβ, 2020 στις 4:58 πμ PST

Στη συνέχεια έκαναν την εμφάνιση τους νέα K-beauty trends με λιγότερα προϊόντα και ώρα εφαρμογής κατά συνέπεια. Και τώρα έρχεται ένα ακόμη που θα σας ξετρελάνει μιας και είναι απλό και γρήγορο.

Ονομάζεται Cream Skin και το μόνο που θα χρειαστεί είναι να απλώσετε δύο προϊόντα μόνο. Toner και ενυδατική κρέμα. Ναι, σύμφωνα με τις Κορεάτισσες τα δύο συγκεκριμένα προϊόντα θα σας χαρίσουν τέλεια όψη στην επιδερμίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Yoojung Philippines (@kimyoojungphilippines) στις 12 Φεβ, 2020 στις 5:22 πμ PST

Σε αντίθεση με το glass skin που είναι το προηγούμενο trend και θέλει 7 τουλάχιστον προϊόντα για να το πετύχετε, το cream skin απλοποιεί τα πράγματα και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Κάθε πρωί και βράδυ λοιπόν θα ταμπονάρετε όλη την επιφάνεια του προσώπου και αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με toner και στη συνέχεια θα απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα. 

Θα χρειαστούν 3-4 λεπτά μόνο και  το δέρμα είναι έτοιμο να δεχτεί τη βάση και τα προϊόντα μακιγιάζ. 

Διαβάστε ακόμη:

Τα hairstyles που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας σε λίγα λεπτά το τριήμερο που έρχεται

Τα προϊόντα που θα δυναμώσουν τα νύχια σας αν έχετε αφαιρέσει μόλις τα τεχνητά

Keywords
Τυχαία Θέματα