Cream Blush: Το προϊόν που θα χαρίσει δροσερή όψη σε ολόκληρο το πρόσωπό σας!

Το blush είναι το προϊόν-κλειδί αν θέλετε να αποκτήσετε υγιή και δροσερή όψη. Το cream blush είναι το μικρό μυστικό των make up artists όμως αφού ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και απλώνετε εύκολα με τα δάχτυλα, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο εύχρηστα προϊόντα μακιγιάζ.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα cream blushes που περιέχουν στη σύνθεσή τους πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και συστατικά που χαρίζουν απαλότητα και φυσική λάμψη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τα αγαπημένα μας και να αποφασίσετε εκείνο που θα

βρεθεί στο νεσεσέρ σας άμεσα.

Fenty Beauty Cheeks Out Freestyle Cream Blush: Μια απαλή φόρμουλα με κερί από candelilla που λιώνει στο δέρμα κάνοντας το blush να απλώνετε με μεγάλη ευκολία.

Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush: Χαρίζει ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη χάρη στις βιταμίνες A, C και E που περιέχει αλλά και υπέροχο χρώμα στα ζυγωματικά.

Clarins Glow 2 Go Blush & Highlighter Duo: Σε μορφή στικ το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει blush και highlighter που περιέχουν κερί candelilla για έξτρα ενυδάτωση και λάμψη.

Milk Makeup Lip & Cheek: Με έλαια καρπών, ηλίανθου και αβοκάντο που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα.

Shiseido Minimalist Whipped Powder Blush: Ανάλαφρη φόρμουλα με ενυδατικά στοιχεία.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Kylie Jenner: Μας δείχνει πως είναι το βλέμμα της χωρίς τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Τα ωραιότερα, minimal, δροσερά και διακριτικά make up looks της νέας σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα