Chrissy Teigen: Μόλις υιοθέτησε το Νο 1 κούρεμα των 90s που έκανε μόδα η Jennifer Aniston στα “Φιλαράκια”!

Υπάρχουν κάποια κουρέματα που έχουν αφήσει ιστορία. Και ένα από τα πιο εμβληματικά είναι εκείνο της Jennifer Aniston στους πρώτους κύκλους της σειράς “Τα Φιλαράκια” το οποίο μάλιστα πήρε το όνομα του από το ρόλο της star.

Είναι γνωστό ως “The Rachel”. Μετρίου μήκους και με ασυμμετρίες, έκανε θραύση το 1995 s και εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο το αντέγραψαν.

Αν και έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε, ξαφνικά πριν από μερικές

σεζόν, οι celebrities hairstylists άρχισαν να το αναπολούν και κάποιες από τις πελάτισσές τους να το υιοθετούν, στην μοντέρνα εκδοχή του, όπως για παράδειγμα η Selena Gomez τον περασμένο Μάρτιο.

Και τώρα έρχεται η Chrissy Teigen να το αντιγράψει πιστά αποδεικνύοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά και θα το δούμε πολύ τους επόμενους μήνες. 

Η Teigen αποκάλυψε το νέο της κούρεμα αλλά και χρώμα, το οποίο επίσης μας παραπέμπει στο αντίστοιχο της Aniston, με ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αρκετοί ήταν οι followers που την ρώτησαν αν πράγματι έκανε το “The Rachel” haircut.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Υπεύθυνη για το νέο look της star είναι η διάσημη hairstylist, Tracy Cunningham η οποία χάρισε ένα τέλειο κούρεμα στην Teigen και highlights που το αναβαθμίζουν με τον ωραιότερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι πως η ίδια η Aniston σε μια από τις συνεντεύξεις της είχε αποκαλύψει πως δεν αγαπούσε πολύ το συγκεκριμένο κούρεμα. Απ’ ότι φαίνεται όμως παραμένει iconic και σχεδόν 3 δεκαετίες μετά εμπνέει.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Aυτός είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να απλώσετε το φον ντε τεν!

Νερό καθαρισμού -Δείτε τα 5 καλύτερα και αγαπημένα των celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα