Chiara Ferragni: Ο σύζυγός της, Fedez, αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

Ιδιαίτερη δύσκολη είναι η τρέχουσα περίοδος για την Chiara Ferragni και τον Fedez, αφού ο δημοφιλής ράπερ διαγνώστηκε με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο σύζυγος της διάσημης Ιταλίδας influencer, που μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το προηγούμενο διάστημα απείχε από τα social media, γεγονός που είχε γίνει αντιληπτό από τους διαδικτυακούς φίλους του. Έτσι, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους πως αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας κι όταν έρθει η ώρα θα μιλήσει γι’ αυτό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3, ο Fedez

δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο, αποκαλύπτοντας πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο πάγκρεας, προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο, το οποίο κράτησε έξι ώρες. Η επέμβαση πήγε καλά και έτσι εκείνος τώρα αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

«Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραίος συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου).

Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο.
Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε», έγραψε ο Fedez στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ο ίδιος επέλεξε να δημοσιεύσει, υπάρχει και εκείνη που μας δείχνει την τομή που έχει στην κοιλιά του μετά την εγχείρηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDEZ (@fedez)

Διαβάστε ακόμα:

 Θύμα απάτης η Σίσσυ Χρηστίδου: Χρησιμοποιούν το όνομά της για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος

 Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχω ήδη κάνει τη διαθήκη μου, είμαι άτομο της τακτοποίησης»

Χρήστος Χολίδης: «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δε θα γινόμουν εγώ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα