Check up παρέα με τους Peanuts ήρωες: Έτσι θα πείσεις τα παιδιά σου να κάνουν εξετάσεις

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία και η χαρά των γονιών είναι μεγάλη. Τα παιδάκια μας θα βρεθούν για μια ακόμα σχολική χρονιά δίπλα στους αγαπημένους τους φίλους και όλοι ελπίζουμε αυτή η χρονιά να είναι πάνω από όλα γεμάτη με…υγεία και όμορφες στιγμές.

Λένε ότι η πρόληψη είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Μαζί λοιπόν με τα Back to School πράγματα που θα αγοράσεις στο παιδάκι σου, προετοίμασέ το και για ένα Back to School

Check up. Το ξέρουμε πως κανένα παιδάκι δε χαίρεται στην προοπτική των εξετάσεων αλλά εμείς σου έχουμε τα πιο ωραία νέα. Φέτος η κορούλα σου ή ο γιος σου θα κάνουν τις εξετάσεις τους παρέα με τους αγαπημένους Peanuts ήρωες.

Άλλωστε μετά τις διακοπές και τις ευχάριστες καλοκαιρινές «ατασθαλίες» οι προληπτικές εξετάσεις βοηθούν στην επαναρύθμιση του οργανισμού και καλό θα ήταν να υιοθετήσετε τον Σεπτέμβριο ως τον μήνα ενός οικογενειακού check up.

O Σεπτέμβριος λοιπόν,  είναι ο μήνας κατά τον οποίο όσοι έχουν παραμελήσει τις θεραπείες τους και είναι πλήρως απορρυθμισμένοι, χρειάζεται τώρα να πειθαρχήσουν στο αυστηρό πρόγραμμα και στις νέες εξετάσεις που θα τους συνταγογραφήσει ο θεράπων γιατρός τους. Όσο για τα παιδιά, είναι η εποχή που πρέπει να κάνουν τα προγραμματισμένα ραντεβού για το καθιερωμένο ιατρικό σέρβις, ώστε να ξεκινήσουν με δύναμη και αισιοδοξία τις αθλητικές τους δραστηριότητες και όχι μόνο, προτού επιστρέψουν στα θρανία.

Check up – Back to school

O Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τι πιο ωραίο να ξεκινάς τη σχολική χρονιά γνωρίζοντας πως είσαι απόλυτα υγιής!

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school» περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία αιματολογικές εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους.

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους πολυαγαπημένους ήρωες Peanuts, με στόχο να ενισχύσουν την τακτική παρακολούθηση της υγείας και να διαδώσουν τον θετικό αντίκτυπο της έγκαιρης διάγνωσης. Στο πλαίσιο αυτό μάς υπενθυμίζουν να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, και να μην παραλείψουμε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τη σωστή επανεκκίνηση του οργανισμού μας.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή και συνδυαστικό σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού. Επιπλέον, χορηγείται, κατόπιν αιτήματος, βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή.

Δερματολογικός έλεγχος για αθλητικές δραστηριότητες

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τα διαγνωστικά κέντρα Affidea και τα δερματολογικά ιατρεία City Med του Ομίλου Affidea προσφέρουν σε προνομιακή τιμή την δερματολογική εκτίμηση και βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες, συγκεκριμένα στην τιμή των 20€.

Η επιστροφή στους χώρους άθλησης και η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων απαιτούν την τήρηση οδηγιών του ΕΟΔΥ. Ταυτόχρονα, προσκομίζεται ειδική ιατρική βεβαίωση για τους αθλητές και τους αθλούμενους όλων των ηλικιών, πριν την έναρξη των προπονήσεων σε οργανωμένες δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οι μονάδες υγείας του Ομίλου Affidea λειτουργούν σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον και είναι στελεχωμένες με ιατρούς υψηλής επιστημονικής κατάρτισης οι οποίοι σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση μικρών και μεγάλων εξεταζόμενων. Τα City Med είναι πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής.

Η προνομιακή αυτή τιμή ισχύει για ραντεβού που θα προγραμματιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 στα:

Affidea Πολυιατρεία

Αθηνών
Περιστέρι
Ηράκλειο Κρήτης
City Med Δερματολογικά Κέντρα

Πύργος Αθηνών
Άλιμος
Θεσσαλονίκη
Καλαμάτα
Σπάρτη
Χανιά

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνεις ανά ηλικιακή ομάδα

Για παιδιά έως 18 ετών:

Πλήρης καρδιολογικός έλεγχος ειδικά για όσα παιδιά πρόκειται να ασχοληθούν με τον αθλητισμό
Επί θετικού οικογενειακού ιστορικού για κάποιες παθήσεις, ειδικές εξετάσεις, όπως χοληστερίνη, σάκχαρο κ.λπ.

Για ενήλικες από 30 έως 40 ετών:

Γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων
Καρδιογράφημα
Τεστ κοπώσεως
Για τις γυναίκες: υπερηχογράφημα μαστών και/ή μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ

Για ενήλικες από 40 έως 50 ετών

Γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων
Καρδιογράφημα
Τεστ κοπώσεως
Για τις γυναίκες: υπερηχογράφημα μαστών και/ή μαστογραφία, τεστ ΠΑΠ
Για τους άνδρες: έλεγχος προστάτη (PSA)

Απαραίτητες εξετάσεις για άνω των 50 ετών:

Έλεγχος του παχέος εντέρου με κολονοσκόπηση
Μέτρηση οστικής πυκνότητας για τις γυναίκες, η οποία μπορεί να διαγνώσει την οστεοπόρωση πριν εμφανιστεί ένα κάταγμα και να επιτρέψει με βάση το αποτέλεσμα να γίνει πρόβλεψη του μελλοντικού καταγματικού κινδύνου
Μέτρηση PSA για τους άνδρες

Διαβάστε ακόμα:

Back to school: Οι πιο γρήγορες και νόστιμες μπάρες δημητριακών που υπάρχουν -ΒΙΝΤΕΟ!

Keywords
Τυχαία Θέματα