Charlize Theron: Αποκαλύπτει πώς πρέπει να είναι ένας άντρας για να την κερδίσει!

Συνέντευξη στο περιοδικό Closer παραχώρησε η Charlize Theron, η οποία μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για την προσωπική της ζώη.

Η ηθοποιός είναι 43 ετών και έχει υιοθετήσει δύο παιδιά και δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί τους. Ωστόσο, στα ερωτικά της δεν έχει βρει ακόμη αυτό που ψάχνει και το κεφάλαιο “σύντροφος” παραμένει ανοιχτό. “Είναι σημαντικό για μένα να είμαι με ένα άτομο που είναι γενναιόδωρο, μορφωμένο και με αίσθηση του χιούμορ…Χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να γελάω, νομίζω ότι

είναι εξαιρετικά σημαντικό στη ζωή.Μου αρέσει επίσης όταν κάποιος είναι αδέξιος.”, αποκάλυψε σχετικά με το πώς πρέπει να είναι ένας άντρας για να την κερδίσει.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως παλαιότερα άφησε την προσωπική της ζωή στο περιθώριο για να αφοσιωθεί στα παιδιά της: “Στην αρχή, με τα παιδιά ήμουν τόσο απορροφημένη και παθιασμένη με την ιδέα να είναι μια καλή μητέρα που έβαλα τη προσωπική μου ζωή στο περιθώριο. Όταν όμως τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και να είναι πιο ανεξάρτητα, πήρα τον έλεγχο της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά”.

Τέλος, εξήγησε πώς λειτουργεί με τους άντρες: “Απλά τους λέω ότι θα ήταν ωραίο να γνωριστούμε και να δούμε αν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Αν στη συνέχεια αρχίσει να δημιουργείται κάτι σοβαρό μεταξύ μας, γιατί όχι”!

Διαβάστε ακόμη:

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef και η τελική πεντάδα!

Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου: “Είναι ο μαγειρικός μου μπαμπάς. Συγκινούμαι…”

Θα πάθετε πλάκα! Δείτε πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Meghan Markle

Keywords
Τυχαία Θέματα