Celine Dion: Συγκλονίζει η αδερφή της για την υγεία της -«Ελπίζουμε να τα καταφέρει»

Τον Δεκέμβριο του 2022, η Celine Dion αποκάλυψε πως πάσχει από το σύνδρομο Stiff Person (SPS), όπου της προκαλεί σπασμούς σε όλο της το σώμα, ενώ πέντε μήνες μετά έκανε γνωστό μέσω έκτακτης ανακοίνωσης πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της μάχης που δίνει για την υγεία της.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι στο 100%. Δεν είναι δίκαιο για

εσάς να συνεχίσω να αναβάλλω τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Celine Dion στα social media.

Η αδερφή της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Claudette, μίλησε πρώτη φορά για την κατάσταση υγείας της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως εκείνη και η οικογένειά της ελπίζουν να τα καταφέρει.

«Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου. Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε.

Για όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την υγεία της Celine Dion, είπε στη συνέχεια: «Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα