Celebrity inspiration: Οι καστανές celebrities που μας εμπνέουν για το χρώμα των μαλλιών μας

Τα καστανό χρώμα στα μαλλιά είναι chic και μας αρέσει πολύ όμως… δεν σου κρύβουμε πως μερικές φορές το βαριόμαστε λίγο. Κι εσύ; Το ξέραμε! Με το καλοκαίρι να επιβάλλει ανανέωση και με την όρεξή μας για αλλαγή στο 100% αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις καστανές celebrities που αγαπάμε και… να αντιγράψουμε το χρώμα τους! Τέλειο; Δες τις όλες παρακάτω…

Jessica Alba
Η ψυχρή της απόχρωση είναι τέλεια και μας αρέσουν ιδιαίτερα οι μελί ανταύγειες της που έχει πετύχει με balayage. Ζήτα από τον κομμωτή

σου το ίδιο και… γιατί όχι, κόψε και ένα trendy καρέ!

Μάιρη Συνατσάκη
Η Μαίρη έχει ελάχιστες ανταύγειες και ένα σκούρο, σοκολατένιο χρώμα που ταιριάζει σε όλες! Ζήτα από τον κομμωτή σου πολύ λίγες ανταύγειες γύρω από το πρόσωπο για να σε φωτίσουν.

Emma Watson
Η elegant Emma είχε ένα από τα πιο ωραία, σκούρα καστανά που ταιριάζει υπέροχα σε κορίτσια με πολύ λευκή επιδερμίδα. Ζήτα από τον κομμωτή σου ανταύγειες έναν μόνο τόνο ανοιχτότερες από το συνολικό χρώμα για ένα πιο Light αποτέλεσμα.

Αθηνά Οικονομάκου
Έχει το πιο τέλειο ομπρέ το οποίο παρεμπιπτόντως δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Ζήτα από τον κομμωτή σου ένα σαντρέ καστανό και συνδύασέ το με σχεδόν ξανθές άκρες.

Miranda Kerr
Η sexy Miranda έχει πολλά baby lights κι έτσι αποκτά το καστανό χρώμα που μοιάζει να έχει ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Ζήτα ακριβώς αυτό από τον κομμωτή σου τονίζοντας πως δεν θέλεις κόκκινες αποχρώσεις του καστανού.

Demy
Η όμορφη τραγουδίστρια πρόσφατα έγινε ξανθιά αλλά στην καρδιά μας είναι καστανή. Μας άρεσε ιδιαίτερα η φάση των μαλλιών της με τις μελί ανταύγειες και αυτό πρέπει να ζητήσεις κι εσύ από τον κομμωτή σου.

Διάβασε ακόμα:

Έτσι θα διαλέξεις το ΙΔΑΝΙΚΟ concealer!

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Summer beauty: Τα απόλυτα nude κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα