Casual Friday: Τα outfits που θα σε εμπνεύσουν σήμερα!- Ποιες τάσεις ακολουθούν οι top influencers;

Παρασκευή σήμερα και η διάθεσή μας είναι στα ύψη γιατί ξέρουμε πως ακολουθεί ένα Σαββατοκύριακο μέσα στο οποίο ευχόμαστε να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες. Το mood είναι casual και για αυτό ψάξαμε στο instagram για να βρούμε την έμπνευση. Αγαπημένες fashionistas με εκατομμύρια followers μας δείχνουν ποια είναι τα αγαπημένα τους trends αυτόν τον καιρό.

Η Julie Sarinana επιλέγει ένα φανταστικό baggy λινό παντελόνι σε off-white απόχρωση και το συνδυάζει άψογα με tank

top, καφέ δερμάτινη ζώνη και μια ψάθινη τσάντα που κάνει ακόμα πιο καλοκαιρινό το όλο look.

H Danielle Bernstein φοράει ένα καρό baggy παντελόνι που ταιριάζει με tank crop top και τα απαραίτητα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν άψογα το στιλ της. Η γνωστή fashionista προσθέτει ένα κόκκινο μικρό τσαντάκι στο outfit και γυαλιά ηλίου με πολυγωνικό φακό, που είναι μια από τις τελευταίες τάσεις της σεζόν.

Η Chiara Ferragni ξέρει πώς να δημιουργεί τα πιο ωραία casual looks. Σε αυτό το στιγμιότυπο η Ιταλίδα επιχειρηματίας ποντάρει σε δερμάτινη μίνι φούστα που συνδυάζει με μαύρο t-shirt με ένα από τα αγαπημένα μας logos.

H Julia Berolzheimer επιλέγει λευκό τζιν παντελόνι και το ταιριάζει με ένα ριγέ τοπ δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό look.

H πάντα εντυπωσιακή Tezza ποζάρει μπροστά από τα καρότσια του supermarket και φοράει ένα τζιν παντελόνι, corset top με φλοράλ σχέδιο, φούξια πέδιλα και ένα τσαντάκι σε παλ κίτρινη απόχρωση.

H Elsa Hosk επιλέγει ένα baggy τζιν παντελόνι που το φοράει με καφέ τank top, ζώνη και ένα καφέ bucket hat. To γνωστό μοντέλο μας δείχνει πώς μπορούμε να συνδυάσουμε καφέ, μπλε και μαύρο, 3 χρώματα που παλαιότερα δεν τολμούσαμε να φορέσουμε ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα