Cardi B και Reebok: Ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους και λάνσαραν ξανά ένα από τα παλαιότερα μοντέλα τους

«Όλα όσα αγαπάς στην Cardi B είναι όλα αυτά που αγαπάς στη Reebok», ήταν η δήλωση εκπροσώπου της Reebok μόλις διέρρευσε η συνεργασία του brand με τη γνωστή τραγουδίστρια. «Δεν υπάρχει κάτι που να αγαπάμε περισσότερο από το να παίρνουμε ρίσκα και να στεκόμαστε πίσω από αυτούς που κάνουν το ίδιο», πρόσθεσε το brand και η Cardi B δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει την ίδια να φοράει ένα από τα πιο δημοφιλή παλιά μοντέλα της Reebok που επανακυκλοφορεί.

Πρόκειται για το μοντέλο Aztek που η Reebok θέλησε να κυκλοφορήσει ξανά ειδικά τώρα που η μόδα των dad sneakers έχει κυριαρχήσει. Η Cardi B δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο instagram που τη δείχνει να φοράει το συγκεκριμένο μοντέλο και μαύρες φόρμες και όπως ήταν αναμενόμενο προσέλκυσε χιλιάδες σχόλια και likes.

To συγκεκριμένο σχέδιο είναι σαφώς επηρρεασμένο από τη δεκαετία του 90, έχει χοντρή σόλα και μπορείς να το βρεις και σε διάφορες παιχνιδιάρικες αποχρώσεις, όπως μπλε, ροζ και μοβ. To Aztek κοστίζει 90 δολάρια και κυκλοφορεί επίσης σε λευκό, μαύρο και γκρι.

«Η Cardi δεν είναι απλά μια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια. Είναι μητέρα, style icon, ένας μαγνήτης της pop κουλτούρας και ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Έχει σπάσει κάθε καλούπι που οι superstars δημιουργούν γύρω από τους εαυτούς τους και έχει φτάσει στην κορυφή ακολουθώντας μόνο το δικό της μονοπάτι», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Reebok.

Μπορείς να δεις κάποια από τα χρώματα του μοντέλου Aztek της Reebok παρακάτω!

Όσον αφορά το πώς θα φορέσεις τα dad sneakers σου έχουμε παρακάτω μερικές ιδέες!

#Μπορείς να φορέσεις τα dad sneakers με κοστούμι ακόμα και στη δουλειά!

#Δώσε ακόμα περισσότερο στιλ στην εμφάνισή σου συνδυάζοντας τα dad sneakers με vinyl παντελόνι.

#Φόρεσε χρωματιστές κάλτσες που μπορείς να συνδυάσεις με την μπλούζα σου!

#Φόρεσε τα dad sneakers σου με τζιν και ένα oversized πουλοβεράκι.

Διαβάστε ακόμα: 9 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις τα Dad Sneakers σύμφωνα με μια από τις top fashion bloggers (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα