Burak Hakki: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, πέντε μήνες μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα (8/11) στην εκπομπή του Mega, «Roomies», o Burak Hakki!

Ο ηθοποιός μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού για το μεγάλο σεισμό που έγινε πριν μερικές ημέρες στη Σάμο, εξαιτίας του οποίου έχασαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι στην Τουρκία. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αποκάλυψε κι αν βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό του από την Χαρά Παππά.

Όσον

αφορά το μεγάλο σεισμό που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, ο ίδιος δήλωσε ότι τραυματίστηκαν περίπου 500 άνθρωποι στην Τουρκία, ενώ η αστυνομία αναζητά ακόμα θύματα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί την Ελλάδα, όμως η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν υποβληθεί δεν του το επιτρέπουν. Ο ίδιος είχε προγραμματίσει, μάλιστα, να ξεκινήσει γυρίσματα για μία ταινία μαζί με τη Μιμή Ντενίση, όμως αυτά αναβλήθηκαν για τον Απρίλιο του 2021.

Τέλος, όταν οι παρουσιάστριες της εκπομπής ρώτησαν τον Burak Hakki αν βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, ο ίδιος απάντησε πως «μένω στη φάρμα με τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Αν με ρωτάς αν έχω σχέση, είμαι μόνος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Ελισάβετ Μουτάφη αποκάλυψε ότι νόσησε από κορονοϊό: «Ήμουν πολύ τυχερή… Είναι άγριο για την ψυχολογία του ανθρώπου»

«My Style Rocks»: Ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια ήταν η νικήτρια της εβδομάδας;

Big Brother: Ο Παναγιώτης Βαρουξής αποκάλυψε ποιοι παίκτες κινούνται με στρατηγική στο παιχνίδι

Keywords
Τυχαία Θέματα