Bronx Barbie: Έτσι ονομάζει ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez το τελευταίο της look και πρέπει να το αντιγράψετε asap

Η Jennifer Lopez είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Η Λατίνα της καρδιάς μας. Εκείνη που θέλουμε να της μοιάσουμε αλλά δεν θα τα καταφέρουμε μιας και πρέπει να λιώσουμε στο γυμναστήριο, να προσέχουμε τη διατροφή μας, να αποφεύγουμε τον ήλιο, να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας σχολαστικά, να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8-9 ώρες καθημερινά και πολλά πολλά ακόμη.

Εκείνο που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να αντιγράφουμε τα beauty looks της και αρκεί. Τις

nude αποχρώσεις στα χείλη, το highlighter, τα απίθανα highlights στα μαλλιά της και τις ανάλαφρες μπούκλες. Ναι, τα μαλλιά της είναι ένα όνειρο και πρόκειται για extensions.

Έχει πάντα στο πλάι της τον αγαπημένο της φίλο και προσωπικό hairstyilist, Chris Appleton, τον μάγο των extensions κι εκείνον με την μεγαλύτερη συλλογή περουκών. Επιμελείται άλλωστε και την Kim Kardashian και αυτό τα λέει όλα.

Το τελευταίο hair look της JLo όμως είναι συγκλονιστικό. Ο Appleton χαρακτήρισε τη star “Bronx Barbie” και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη περιγραφή.

Τα μαλλιά της είναι πράγματι άψογα σαν της αγαπημένης κούκλας, με ανάλαφρες μπούκλες και πιασμένα σε ένα απαλό half up με τα baby hairs να είναι πάντα στη θέση τους δημιουργώντας το τέλειο twist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 4 Σεπ, 2020 στις 9:35 πμ PDT

Η Lopez συνδύασε το χτένισμα με τις αγαπημένες της bronze αποχρώσεις στα μάτια, έντονα φρύδια και το μεγαλύτερο trend στα χείλη που έρχεται απευθείας από τα 90’s και θέλει περίγραμμα ένα τόνο πιο σκούρο από το κραγιόν. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 4 Σεπ, 2020 στις 11:41 πμ PDT

Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να υιοθετήσετε το look το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Το συγκλονιστικό eye make up look της Lucy Boynton -Τι λέτε; Θα το τολμήσετε;

Τα μεγαλύτερα nail art trends του Φθινοπώρου είναι εδώ! Ποιο θα υιοθετήσετε σήμερα;

Keywords
Τυχαία Θέματα