Bo: Στηρίζει τη σύντροφό του, Καρολίνα Καλύβα, στο «Survivor All Star» μετά την υποψηφιότητά της

Ο Bo και η Καρολίνα Καλύβα αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz! Οι δυο τους δεν είναι καιρό μαζί, όμως είναι full in love, όπως έχουν αποκαλύψει πρόσωπα που τους γνωρίζουν καλά. Στο χθεσινό επεισόδιο του «Survivor All Star» η Καρολίνα Καλύβα ψηφίστηκε από τη μπλε ομάδα κι έτσι αποτελεί την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση, μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο

Μαρτίκα.

Η ίδια ζήτησε από τους τηλεθεατές του reality επιβίωσης να τη στηρίξουν, καθώς επιθυμεί να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και να εξακολουθήσει να αγωνίζεται για την ομάδα των μαχητών. Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας, ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να στηρίξουν δημόσια την Καρολίνα Καλύβα ήταν ο σύντροφός της, Bo.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους, όμως παρακολουθεί ανελλιπώς την Καρολίνα Καλύβα και αρκετές είναι οι φορές που κάνει και αναρτήσεις στα social media. Μετά τη χθεσινή υποψηφιότητα, λοιπόν, ο Bo ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους του να ψηφίσουν την Καρολίνα Καλύβα προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι της στο «Survivor All Star».

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Bo είχε δημοσιεύσει ένα Instagram story, στο οποίο τον βλέπουμε να στέλνει ένα φιλί στην Καρολίνα Καλύβα ενώ εκείνη κάνει τις προσωπικές δηλώσεις της στο παιχνίδι. Το τρυφερό στιγμιότυπο είχε ανεβάσει πρώτη η φίλη της γυμνάστριας και πρώην παίκτρια του Survivor,  Σοφιάννα Αβραμάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Βρισηίδα Ανδριώτου για «Survivor All Star»: «Λυπάμαι που απογοήτευσα όσους με πίστεψαν»

 Σταματίνα Τσιμτσίλη: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπέζο -«Ζητήθηκε να μην ερωτηθεί για αυτό το θέμα»

 Survivor All Star: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκε στον «τάκο» και ο Γρηγόρης Μόργκαν τη στηρίζει

Keywords
Τυχαία Θέματα