Blonde alert: Η Mandy Moore έγινε ξανθιά!

Είναι αυτή η εποχή που (σχεδόν) όλες μας νιώθουμε την ανάγκη για ανανέωση,για ένα φρεσκάρισμα στην εικόνα μας που συνήθως εκφράζεται στο χρώμα των μαλλιών μας.

Αυτός ο αέρας ανανέωσης πνέει δυνατά και στη showbiz, με τις stars να δοκιμάζουν νέα hair colors είτε λόγω διάθεσης είτε για τις ανάγκες ενός ρόλου, όπως αυτή η θεαματική αλλαγή που έκανε πολύ πρόσφατα

η Charlize Theron και που είναι από τις πιο ωραίες αλλαγές που έχει κάνει ever!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Moore (@mandymooremm)

Με νέο look εμφανίστηκε πριν λίγες ώρες στο Instagram και η Mandy Moore, η οποία αποφάσισε να αποχωριστεί το γλυκό, σοκολατί χρώμα των μαλλιών της για χάρη ενός γλυκού, ξανθού μελί.

Μετά από 15 χρόνια σταθερής σχέσης με το hair color της, η ηθοποιός αποφάσισε αυτή την μεγάλη αλλαγή στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Garnier. Έτσι, μάθαμε πως για να πετύχει αυτό τον τόνο, η Moore χρησιμοποίησε την βαφή Garnier Nutrisse 70 Almond Creme.

Μετά τη βαφή, χρησιμοποίησε τη μάσκα Garnier Nutrisse 5-Minute Nourishing Color Hair Mask, Cool Blonde για να κλειδώσει το χρώμα και να του δώσει έξτρα λάμψη.

Μπορεί να της πήρε 15 χρόνια να το αποφασίσει, όμως αυτή η θεαματική αλλαγή που τόλμησε η ηθοποιός σίγουρα ανανέωσε την εικόνα της προς το καλύτερο και της πηγαίνει πολύ!

Πηγή φωτό: Instagram/mandymooremm

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Breaking news: Η συλλογή μακιγιάζ L’Oréal Paris x Elie Saab ήρθε στην Ελλάδα!

Οι δύο απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθεί η Selena Gomez!

Η Drew Barrymore ορκίζεται σε αυτή τη μάσκα κατά των πόρων!

Keywords
Τυχαία Θέματα