Blond Espresso Hair: Ο συνδυασμός καστανού με ξανθό που θα λατρέψετε

Έρχεται χειμώνας και όσες από εσάς δεν αλλάξατε χρώμα στα μαλλιά σας μετά τις διακοπές τώρα είναι η καλύτερη στιγμή. Τις τάσεις σας τις έχουμε αναλύσει αλλά και πάλι είστε αναποφάσιστες. Δεν ξέρετε αν πρέπει να κινηθείτε στους καστανούς τόνους ή στους ξανθούς. Ίσως θέλετε κάτι ενδιάμεσο ή ακόμη καλύτερα ένα συνδυασμό. Φυσικά εμείς θα σας δώσουμε και πάλι τη λύση με τη βοήθεια των αγαπημένων μας hairstylists που τον τελευταίο καιρό έχουν τις πιο απίθανες εμπνεύσεις.

Το χρώμα σας λοιπόν ονομάζεται blond espresso

και είναι ακριβώς αυτό που ζητούσατε. Το χρώμα κινείται ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό, είναι φωτεινό αλλά όχι έντονο, super chic και ένα από τα ωραιότερα trends της σεζόν.

Την απόχρωση εμπνεύστηκαν οι ειδικοί από το εμβληματικό blond espresso των Starbucks. Τον ελαφρύ, ανοιχτόχρωμο καφέ. Πως μεταφράζεται όμως στα μαλλιά; Η βάση παραμένει φυσική και καστανή με πιο ανοιχτά highlights που δημιουργούνται με την τεχνική του balayage. Σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες πως η συγκεκριμένη τεχνική έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο. Έκανε την εμφάνιση της στις αρχές των 00′ s τότε που ξεκίνησε το minimal κίνημα όσο αφορά το χρώμα στα μαλλιά. Οι κλασικές ανταύγειες ξεπεράστηκαν και οι hairstylists έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να δημιουργούν highlights διακριτικά που να μπερδεύονται γλυκά με τη βάση των μαλλιών. Και κάπως έτσι το balayage μπήκε στη ζωή μας.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά και αφού η τάση για απαλές διαφάνειες είναι και πάλι εδώ το balayage είναι και πάλι η αγαπημένη τους τεχνική.

Όσο αφορά το blond espresso θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως πρόκειται για μια διακριτική και όχι δραματική αλλαγή. Φωτίζει όλα τα μαλλιά και το πρόσωπο σας παράλληλα και ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Εμείς βρήκαμε φυσικά τα ωραιότερα. Εσείς θα πρέπει να επιλέξετε το αγαπημένο σας, να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας και να αποκτήσετε το ωραιότερο hair look της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicolas Rodrigues (@_nicolasrodrigues_) στις 13 Οκτ, 2019 στις 5:22 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Salva Lopez (@irene.does.hair) στις 24 Οκτ, 2019 στις 2:35 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAFFRON HAIR LOUNGE (@saffronhairlounge) στις 24 Οκτ, 2019 στις 3:43 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A L L U R E H A I R & C O . (@allurehairand_co) στις 15 Ιούλ, 2018 στις 9:23 μμ PDT

Κεντρική photo: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Kim Kardashian μεταμορφώθηκε σε Elle Woods και προετοιμάζει τους θαυμαστές για την επόμενη αλλαγή στα μαλλιά της

Φανατικές θαυμάστριες των “Friends” ενωθείτε- Δημιουργήθηκε make up collection αφιερωμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά ever

Keywords
Τυχαία Θέματα