Black Friday: 15 αγαπημένες τάσεις που βρήκαμε σε απίστευτες τιμές στην ‘ALE

Ενώ διανύουμε τη 2η καραντίνα και μένουμε σπίτι, ασχολούμαστε παραπάνω με το στιλ και την εικόνα μας γιατί τώρα μπορούμε να πειραματιστούμε με αυτό, να το αναβαθμίσουμε και να δοκιμάσουμε νέες τάσεις. H Black Friday είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα trends και να ανανεώσεις τη χειμερινή σου ντουλάπα.

Στην ‘ALE βρήκαμε τα πιο ωραία φορέματα για τις casual αλλά και τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας (ας ελπίσουμε

το ρεβεγιόν να μας βρει όλους υγιείς και εκτός σπιτιού!) αλλά και υπέροχα κοστούμια για στιλάτες εμφανίσεις στο γραφείο. Η συλλογή στα παλτό είναι μεγάλη και πολύ καλά ενημερωμένη και στην Black Friday ‘ALE θα ανακαλύψεις όλα αυτά τα σχέδια σε μοναδικές Black Friday προσφορές.

Για να μάθεις πρώτη τις Black Friday προσφορές μπες στο link ΕΔΩ! και κάνε εγγραφή στο newsletter για να ενημερωθείς άμεσα για τις εκπτώσεις που θα βρεις στην ‘ALE Black Friday.

#1. Φορέματα στις πιο δημοφιλείς υφές της σεζόν
Το κοτλέ και το βελούδο είναι δύο υφές που αγαπάμε πολύ φέτος. Στην ‘ALE βρήκαμε τα πιο κομψά φορέματα που θα σε συντροφεύσουν σε κάθε σου εμφάνιση αυτόν τον χειμώνα.

#2. Τα πιο ωραία φλοράλ φορέματα
Στην ‘ALE  θα ανακαλύψεις μοναδικές προσφορες Black Friday και θα κάνεις τα ψώνια για όλη τη σεζόν. Τα φλοράλ prints που θα βρεις στο e-shop είναι ιδανικά για κάθε σου εμφάνιση τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές αλλά και αργότερα.

#3. Πλεκτά που εντυπωσιάζουν
Τα πλεκτά φορέματα είναι ένα trend που θα σε βολέψει πολύ γιατί μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες. Το πρωί θα τα βάλεις με combat boots και ένα puffer jacket και το βράδυ με ψηλοτάκουνες μπότες και ένα κομψό μάλλινο μακρύ παλτό.

#4. Το LBD που θα φορέσεις στις γιορτές
Το αγαπημένο φόρεμα όλων των γυναικών είναι το LBD και στην ‘ALE θα βρεις υπέροχα σχέδια με πουά prints, διαφάνειες, δαντέλες αλλά και δερμάτινα σχέδια που εντυπωσιάζουν.

#5. Τα πιο δυναμικά καρό σχέδια
Το καρό είναι ένα από τα prints που έχουν ξεχωρίσει φέτος όλες οι influencers, celebrities και super stylish γυναίκες. Τα δύο αυτά καρό φορέματα που βρήκαμε στην ‘ALE είναι ό,τι καλύτερο για τις πιο καθημερινές casual εμφανίσεις σου.

#6. Statement μπλούζες για ξεχωριστές εμφανίσεις
Φέτος η ‘ALE πειραματίζεται ακόμα περισσότερο με τα φλοράλ, με τις γραμμές και τις λεπτομέρειες και το αποτέλεσμα μας έχει ήδη κερδίσει.

#7. Κομψά blazer για όλες τις ώρες της ημέρας
Το blazer αποτελεί ένα κομμάτι πολύ βασικό για την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Κοιτώντας στην ‘ALE θα ανακαλύψεις τις καλύτερες προσφορές Black Friday που θα σε πείσουν να κάνεις οικονομικές ποιοτικές αγορές.

#8. Πλεκτά πουλόβερ σε παλ και bold τόνους
Οι παλ τόνοι κυριαρχούν και αυτόν τον χειμώνα και στην Black Friday ‘ALE αξίζει να επενδύσεις σε μερικά πουλοβεράκια που θα φορέσεις από τώρα μέχρι και την άνοιξη.

#9. Super στιλάτες φούστες από vegan δέρματα
Τα οικολογικά δέρματα μπαίνουν στη λίστα με τις top τάσεις της σεζόν και φέτος θέλουμε να αγοράσουμε οπωσδήποτε μια δερμάτινη φούστα.

#10. Τα πιο κομψά puffer jackets
Στην ‘ALE θα βρεις Black Friday μπουφάν σε διάφορα σχέδια και υφές και στις πιο καλές τιμές της αγοράς. Τα puffer jackets είναι άλλωστε μια hot τάση και εδώ θα ανακαλύψεις υπέροχα σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Tip! Φέτος φοράμε τα puffers από το πρωί ως το βράδυ, ακόμα και στις πιο βραδινές μας εμφανίσεις με πλισέ ή δερμάτινες φούστες, με κομψές καμπάνες αλλά και με μίνι φούστες ή φορέματα.

#11. Hμίπαλτο και μακριά παλτό σε γραμμές που κολακεύουν το σώμα
Μπες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ALE για να βρεις μια πολύ μεγάλη ποικιλία σε παλτό.

#12. Καρό και Dogtooth: Τα πιο δημοφιλή prints στα παλτό μας
Αν θέλεις να επιλέξεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο για το παλτό σου τότε το dogtooth print αλλά και το καρό είναι τα prints που αξίζει να προσέξεις.

Το αγαπημένο του Faysbook.gr

#13. Το πιο ευκολοφόρετο jacket διπλής όψης
Όλα τα σχέδια και τα ρούχα που σου δείχνουμε σε αυτό το άρθρο αποτελούν δικές μας αγαπημένες επιλογές. Ωστόσο αυτό το παλτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μας σχέδια γιατί μπορεί να φορεθεί και από τις δύο μεριές και έτσι να έχεις ένα puffer coat και μια γούνα – 2 σε 1-  στην ντουλάπα σου.

#14. Παλτό στην πιο γιορτινή απόχρωση
Το κόκκινο αποτελεί κάθε χρόνο αγαπημένη επιλογή στα παλτό και φέτος ειδικά είναι ένα χρώμα που θέλουμε περισσότερο από ποτέ να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας για να αποκτήσει περισσότερο…χρώμα και η καθημερινότητά μας.

#15. Κομψά παντελόνια που υπακούουν στις τελευταίες τάσεις της μόδας
Στην ‘ALE θα βρεις επίσης πολύ προσεγμένα σχέδια σε παντελόνια, που είναι κοτλέ, καρό, τζιν αλλά και σε άλλες υφές και prints ξεχωρίζουν.

Θέλεις να μάθεις πρώτη από όλους για τις Black Friday προσφορές στην ‘ALE; Μπες στο link ΕΔΩ! και κάνε εγγραφή στο newsletter για να ενημερωθείς άμεσα για τις μοναδικές εκπτώσεις.

Διαβάστε ακόμα: 6 τρόποι για να φορέσεις το μακρύ μάλλινο παλτό σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις

H πασίγνωστη fashionista Rocky Barnes μας δείχνει 4 τάσεις στα αξεσουάρ του Χειμώνα!

3 πρωτότυποι τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου αυτή τη σεζόν! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα