Black & White: 5 street looks που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα!

Μαύρο και λευκό, λευκό και μαύρο είναι δύο χρώματα που έχουμε σε αφθονία στην ντουλάπα μας. Έτσι, όταν εντοπίζουμε street εμφανίσεις σε black & white τόνους ενθουσιαζόμαστε λιγάκι παραπάνω γιατί ξέρουμε πως μπορούμε πολύ πιο εύκολα να τις αντιγράψουμε με τα ρούχα που ήδη έχουμε.

Αγαπημένες influencers μας δείχνουν τους black & white συνδυασμούς

που κάνουν στην καθημερινότητά τους και μας εμπνέουν πολύ με το στιλ τους.

H Rocky Barnes επιλέγει ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα casual look. H ίδια συνδυάζει το δερμάτινο παντελόνι της με ένα άνετο ριγέ πουλοβεράκι και ολοκληρώνει το outfit με μαύρα loafers, μαύρα γυαλιά, χρυσά κοσμήματα και τσάντα σε κρεμ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες.

H Danielle Bernstein ποζάρει με μαύρο δερμάτινο κολάν που έχει ταιριάξει με λευκό τοπ και μαύρο φαρδύ blazer, κομμάτια που όλες μας έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Η ίδια πρισθέτει στο outfit ένα μαύρο τσαντάκι και μαύρα γυαλιά ηλίου και είναι έτοιμη.

Η όμορφη Tezza επιλέγει ένα μαύρο outfit που συνδυάζει με μαύρο δερμάτινο jacket και λευκές μπότες. Οι λευκές western boots είναι μέσα στα trends της σεζόν και θα τις υιοθετήσουμε και αυτόν τον χειμώνα.

Η Μary Lawless Lee επιλέγει να συνδυάσει το δερμάτινο παντελόνι της με μαύρες platform boots και λευκό τσαντάκι συνθέτοντας το πιο κομψό φθινοπωρινό outfit.

H Leonie Hanne προτιμάει ένα ασπρόμαυρο co-ord που συνδυάζει με μαύρες μπότες και μαύρο τσαντάκι με χρυσές λεπτομέρειες. Η γνωστή fashionista ολοκληρώνει το look της με χρυσά κοσμήματα και δείχνει υπέροχη.

Ποιο από τα παραπάνω looks σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα υιοθετούσες πιο εύκολα στην καθημερινότητά σου;

Διαβάστε περισσότερα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα