Big Brother: Σπυροπούλου – Μιλάτος συναντήθηκαν ξανά και έκαναν αποκαλύψεις για τη συνεργασία τους

Στο σημερινό live του Big Brother καλεσμένη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά με έναν πρώην συνεργάτη της, αφού το 2015 είχε συνεργαστεί στην εκπομπή που παρουσίαζε τα Σαββατοκύριακα στον Alpha με τον Στηβ Μιλάτο.

Η τηλεοπτική συνάντησή τους μπορεί να ήταν λίγο αμήχανη στην αρχή, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο μιλούσαν.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τους ρώτησε για τη συνεργασία τους. Τότε, ο Στηβ Μιλάτος ανέφερε ότι έχει θυμάται στιγμές με πολύ γέλιο.

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε τον λόγο και είπε: «Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του με τον Παύλο Σταματόπουλο τότε που ήταν αρχισυντάκτης. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ, να συμμετέχει και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Καμιά φορά, όταν είσαι και καινούργιος, επειδή το έχω περάσει και εγώ, είναι ωραίο να έχεις ανθρώπους να σε προστατεύουν.Ήταν μια ωραία συνεργασία, γιατί έχουν ακουστεί πολλά. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα. Καλή τύχη εύχομαι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

The Bachelor 2: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε!

The Bachelor 2: Εκτός εαυτού η Άννα – «Εσύ παίζεις βρώμικα που είσαι ψεύτικη»

Keywords
Τυχαία Θέματα