Big Brother: Ο Χρήστος Μακρίδης τόνισε για Δανέζη-Κεχαγια-“Δεν υπάρχει ζευγάρι”

Πριν το αποψινό live του Big Brother ο Χρήστος Μακρίδης συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και του μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της Σοφίας Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά και τόνισε πως όταν αποχωρήσουν από το παιχνίδι, ενδέχεται να μη λένε ούτε καλημέρα!

“Τίποτα… Δεν υπάρχει… Δεν υπάρχει ζευγάρι… Η Σοφία είναι μια Άννα Μαρία! Ακριβώς το ίδιο, δεν υπάρχει διαφορά! Δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει!”, ανέφερε.

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Ο Κεχαγιάς είναι

ένα παιδί που αυτή τη στιγμή η συμπεριφορά του έχει αλλάξει προς εμένα 4000%. Μπορεί να του έχει μιλήσει η Σοφία, ότι τον Χρήστο δεν μπορούμε να τον βγάλουμε έξω, ας μην τον ψηφίζουμε άλλο. Έχει πάρει πάρα πολλές αρχηγίες, Αρχηγίες, ασυλίες, voucher. Μέχρι πότε; Άμα είναι να πάω στον τελικό μαζί τους, ο Θεός και η Παναγία να δώσει και όλοι οι ευλογημένοι μαζί! Έτσι θα περάσω από πάνω τους! Ξέρω το αποτέλεσμα. Όταν θα βγούνε έξω, δεν θα λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον! Ποτέ! Ποτέ! Το πράγμα φαίνεται. Η Σοφία κάνει τακτική”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

The Bachelor: Ξέσπασε σε κλάματα η Στέλλα-“Γιατί μου φέρονται έτσι;” 

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε φωτογραφίες από τις τελευταίες αγορές που έκανε πριν το lockdown! 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι θετική στον κορονοϊό 

Keywords
Τυχαία Θέματα