Beauty Εssence: Το κορεάτικο προϊόν ομορφιάς για extra boost της επιδερμίδας!

Η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς έχει πολλά βήματα. Θα έλεγα έξτρα steps περιποίησης της επιδερμίδας μας από τα συνηθισμένα!

Και επειδή η φιλοσοφία ομορφιάς που έρχεται από την Κορέα μου ταιριάζει πολύ και το έχω ψάξει λίγο παραπάνω, ήρθε η ώρα να μάθεις για το “Essence” που χρησιμοποιώ και εγώ φανατικά.

Τι είναι όμως το κορεάτικο beauty essence, τι

προσφέρει στην επιδερμίδα και πώς εφαρμόζεται;

Εδώ θα βρεις όλες τις απαντήσεις και θα καταλάβεις γιατί οι Κορεάτισες έχουν αλαβάστρινη και ζηλευτή επιδερμίδα!

Το Korean beauty essence είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην κορεατική βιομηχανία ομορφιάς.

Είναι ένα ελαφρύ, υδαρές προϊόν που χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό και το τόνερ, αλλά πριν την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.

Δεν αντικαθιστά το τόνερ, όπως πολλοί νομίζουν, αλλά ενισχύει τη δράση του!

Το Essence έχει σχεδιαστεί για να ενυδατώνει, να φωτίζει και να συσφίγγει το δέρμα. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών όπως αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και αμινοξέα που βοηθούν στη θρέψη και την αποκατάσταση του δέρματος.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κορεατικών αποσταγμάτων ομορφιάς, το καθένα με το δικό του μοναδικό μείγμα συστατικών και πλεονεκτημάτων.

Μερικά δημοφιλή συστατικά στο κορεάτικο beauty essence περιλαμβάνουν το υαλουρονικό οξύ, τη βλεννίνη σαλιγκαριού, το πράσινο τσάι και το ginseng.

Το Κορεάτικο beauty essence εφαρμόζεται συνήθως χτυπώντας το απαλά στο δέρμα με τα άκρα των δακτύλων ή χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι.

Πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης για τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος και το extra boost!

Θα το περιέγραφα ως μια “βόμβα” νερού για την επιδερμίδα που άπαξ και ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς, δεν το αποχωρίζεσαι έπειτα!

Έχει τη δυνατότητα χάρη στην υφή του να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, μεταφέροντας τα ενεργά συστατικά του στα βαθύτερα στρώματα όπου μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικά.

Αλήθεια πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ!

Μια ματιά ακόμα: Coquette aesthetic: Tips για να υιοθετήσεις το viral μακιγιάζ της “κοκέτας”!

Keywords
Τυχαία Θέματα