BAFTA TV Awards 2021: Οι δύο stars που με τις τουαλέτες τους μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Πριν λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία BAFTA TV Awards 2021 και για μια ακόμα φορά απολαύσαμε υπέροχες δημιουργίες φορεμένες από stars του Hollywood. Mέσα σε αμέτρητες κομψές εμφανίσεις εμείς ξεχωρίσαμε δύο stars που κατάφεραν να προσελκύσουν με το στιλ τους όλα τα βλέμματα πάνω τους.

H Billie Piper έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση

με μαύρο tuxedo dress από τον γνωστό οίκο μόδας Moschinno. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός έπιασε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά και έκανε έντονο μακιγιάζ στα μάτια, ενώ ολοκλήρωσε το look της με μαύρο τσαντάκι, ένα κομψό κολιέ και μαύρες γόβες. Το φόρεμα της Billie Piper είχε ένα oversized puff μανίκι σε φούξια απόχρωση που του έδινε χαρακτήρα και ακόμα περισσότερο στιλ.

To φόρεμα της Billie Piper έχει στοιχεία από τα 80s, μια δεκαετία που αγαπάμε πολύ και έχει επηρεάσει πολύ τους σχεδιαστές μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

Η Helena Bonham Carter είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς που υποδύθηκε για 2 σεζόν την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα στη γνωστή τηλεοπτική σειρά The Crown. Η ηθοποιός έφτασε στα βραβεία BAFTA Awards 2021 με μια πολύ ιδιαίτερη πουά τουαλέτα από τον οίκο μόδας Dolce & Gabbana. H ίδια έκανε το statement χένισμά της πιάνοντας μια ατημέλητη αλογοουρά με scrunchies και ολοκλήρωσε το look με στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

Το ασπρόμαυρο πουά είναι ένα print που προτιμάμε αυτή τη σεζόν και είναι σίγουρα στη λίστα με τις top τάσεις της σεζόν. Μπορείς να δεις εδώ! πώς θα υιοθετήσεις κι εσύ αυτή την τάση που φαίνεται να έχει γίνει viral.

© Karwai Tang / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: Η Kate Middleton δίνει μαθήματα στιλ: 7 τάσεις που έχει αγαπήσει στις τελευταίες 7 εμφανίσεις της

Η Jennifer Lopez έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο είδος παντελονιού- Οδηγός αγοράς για να το αποκτήσεις κι εσύ

Mango-Zara-H&M: Τα μαγιό που θα θέλεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Keywords
Τυχαία Θέματα