Ariana Grande: Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού beauty look της!

Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ariana Grande παντρεύτηκε τον αγαπημένο της καρδιάς της, Dalton Gomez, στο σπίτι τους στο Montecito, σε μια κλειστή τελετή με λιγότερους από 20 καλεσμένους – χωρίς, όμως, να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Χθες, η Ariana Grande μάς έδωσε μια μικρή, αλλά χαρακτηριστική, γεύση εκείνης της ημέρας με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram στις οποίες είδαμε

το διακοσμημένο για τον γάμο σπίτι τους με κεριά και πέταλα λουλουδιών να κρέμονται από το ταβάνι και εκείνη μια υπέρκομψη, ρομαντική νύφη με look εμπνευσμένο από την Audrey Hepburn στην ταινία Funny Face.

Στα μαλλιά, ο hairstylist Josh Liu δημιούργησε ένα half-up ponytail με μια διακριτική χωρίστρα στο κέντρο και τύλιξε τις άκρες σε μεγάλα ρόλεϊ για να δημιουργήσει ένα απαλό κυματισμό που έδινε όμορφη κίνηση στο χτένισμα.

Η Ariana δεν φόρεσε κανένα άλλο αξεσουάρ μαλλιών πέρα από το πέπλο της – και αυτό με την υπογραφή της Vera Wang, όπως και το νυφικό της- το οποίο στόλιζε ένας girly λευκός φιόγκος στην κορυφή.

Υπέροχα ταιριαστό με το bridal look και το μακιγιάζ της: η makeup artist Ash K. Holm έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο στο signature cat eye της Ariana, αλλά σε μια πιο soft εκδοχή.

Δημιούργησε μια τέλεια, ματ βάση, επέλεξε τη διαχρονικά elegant παλέτα των γήινων αποχρώσεων για τα απαλά smoky eyes και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών της με ένα τέλειο, λεπτό cat eye και πλούσιες βλεφαρίδες.

Για τα χείλη προτίμησε ένα nude, ματ κραγιόν που έδινε μια ηρεμία στην εικόνα της και έδεσε ιδανικά το μίνιμαλ, ρομαντικό look της.

Πηγή φωτό: Instagram/arianagrande

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Victoria Beckham: Το αγαπημένο της skin balm είναι μια συνταγή από το…1926!

Η Gwen Stefani με two-toned μαλλιά έφερε κάτι από Cruella στο πλατό του The Voice!

Ο Tom Ford ανέλαβε το beauté του Nick Jonas στα Billboard Music Awards 2021!

Keywords
Τυχαία Θέματα