Argan oil: Ήρθε η ώρα να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας!

Αρκετές φορές σας έχουμε μιλήσει για τα έλαια και τις ευεργετικές τους ιδιότητες όσο αφορά την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Γνωρίζουμε πως έχετε ιδιαίτερη αδυναμία στο argan oil και ήρθε η στιγμή να μάθετε τα πάντα ώστε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. 

Θα σας λύσουμε όλες τις απορίες λοιπόν ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που φοβάται λιγάκι τα έλαια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spinosa (@spinosa.argan)

στις 29 Δεκ, 2019 στις 1:17 πμ PST

Είναι άραγε καλό να χρησιμοποιείτε argan oil στο πρόσωπο; Το συγκεκριμένο έλαιο περιέχει δύο οξέα-κλειδιά που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα. Πρόκειται για το ολεϊκό και το λινολεϊκό οξύ που ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος προσφέροντας θρέψη. Παράλληλα  βιταμίνη Ε και τα αντιοξειδωτικά που επίσης περιέχει βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας, προστατεύουν τα κύτταρα και μειώνουν τα σημάδια ακμής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Shahdan @sarabella (@saramarcellaa) στις 25 Δεκ, 2019 στις 6:08 μμ PST

Μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές; Τα ceramides του argan oil βελτιώνουν την όψη λειαίνοντας τις μικρές ατέλειες ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν σύσφιξη και λάμψη. Επίσης είναι ότι καλύτερο αν έχετε πανάδες και κηλίδες.

Υπάρχει περίπτωση το argan oil να φράξει τους πόρους; Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει ειδικά στις πολύ λιπαρές επιδερμίδες. Το πιο πιθανό όμως είναι να βοηθήσει ειδικά αν έχετε κοκκινίλες και ερεθισμούς που οφείλονται στην ακμή η οποία παρουσιάζεται κυρίως σε γυναίκες με λιπαρές επιδερμίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη organics care (@cosmeticshajar) στις 6 Δεκ, 2019 στις 10:48 πμ PST

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο καθημερινά; Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα καλό είναι να το απλώνετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Όλες οι υπόλοιπες μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά, πρωί και βράδυ αφού προστατεύει, ενυδατώνει και προλαμβάνει.

Καλό είναι να εμπιστευτείτε την αισθητικό ή τον δερματολόγο σας για το σωστό προϊόν αλλά και τον τρόπο χρήσης. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως το argan oil είναι τέλειο και δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λόγος ανησυχίας. Παρ’ όλα αυτά εκείνοι που γνωρίζουν πολύ καλά την επιδερμίδας σας αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί και αντιδρά είναι οι κατάλληλοι να σας δώσουν τις οδηγίες χρήσης και συχνότητας του λαδιού.

Διαβάστε ακόμη:

5 εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε 5 λεπτά μόνες στο σπίτι (video)

Δείτε γιατί πρέπει να αποκτήσετε έναν ορό για τις βλεφαρίδες σας asap

Keywords
Τυχαία Θέματα