Aπαίτησα από τον φίλο μου να διαγράψει το Facebook του και να κάνουμε ένα μαζί! Θύμωσε…

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Γεια! Μπορεί να βλέπετε “Λίλα-Βασίλης” στο προφίλ, αλλά σας στέλνω εγώ, η Λίλα. Η ηλικία μου

είναι 27, ο Βασίλης είναι 29 , είναι το αγόρι μου, και είμαστε μαζί εδώ και δύο μήνες. Όπως καταλαβαίνετε οι 2 μήνες, είναι παααααρα πολύ λίγος χρόνος για να τον εμπιστευτώ γι΄αυτό και του ζήτησα κάτι απλό. Βασικά δεν το ζήτησα, το απαίτησα, γιατί μόνο έτσι μπορώ να είμαι ήσυχη: Να διαγράψει το facebook του και να έχουμε μαζί αυτόν εδώ τον λογαριασμό. Εγώ έκανα ήδη το πρώτο βήμα και απενεργοποίησα το δικό μου προφίλ. Κι ενώ περίμενα να κάνει το ίδιο, όχι μόνο δεν έσβησε το προφίλ του, αλλά θύμωσε κιόλας. Μου είπε ότι δεν θα κάνουμε αυτά που κοροϊδεύει που κάνουν οι φίλοι του! Ε κι εγώ του είπα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό, ότι να πάρει παράδειγμα από τους φίλους του γιατί έτσι πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια. Αλλιώς , του είπα, να μου δώσει τους κωδικούς του να μπαίνω να βλέπω. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ το δέχτηκε. Εγώ ένα ξέρω: καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! Προφανώς φοβάται λοιπόν! Αν θέλει να είμαστε μαζί ή κοινό προφίλ ή τα password του. Αλλιώς…bye!

Λίλα μου, είναι γεγονός πως “καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται!”. Μόνο που αν αυτός είναι ο “φοβισμένος ουρανός”, εσύ είσαι η “εκκωφαντική αστραπή”, που στους δύο μήνες μόλις, απαιτείς, διεκδικείς, βάζεις “το μαχαίρι στο λαιμό”, γίνεσαι πιεστική με τελεσίδικα διλήμματα κι εκβιασμούς. Η εμπιστοσύνη δεν κερδίζεται με κωδικούς στα social media. Το αντίθετο! Θα έπρεπε να υπάρχει εμπιστοσύνη ενώ αγνοείς τί κάνει και πώς κινείται στα social media του. Αλλιώς δεν έχει νόημα ύπαρξης μία σχέση που δεν βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Τα κοινά προφίλ στο facebook, είναι αλήθεια πως δημιουργούν σε πολλούς μία αμηχανία όταν τα βλέπουν γιατί καταργείται η πρότερη ζωή του καθενός, η μοναδικότητά του. Φαντάσου πόσο γελοίο θα ήταν να βλέπουν οι φίλες σου στο κοινό σας προφίλ ποδοσφαιρικές αναρτήσεις, ή οι φίλοι του να βλέπουν repost από διαγωνισμούς για δώρα (γιατί βλέπω πως στο νέο “σας” προφίλ, μόνο τέτοιες αναρτήσεις έχεις). Αν τελικά δεν …ενδώσει στον εκβιασμό σου ο φίλος σου και τερματίσει η σχέση, θα έχεις χάσει και τον φίλο σου, και τον προσωπικό σου λογαριασμό στο facebook αλλά και… τις πιθανότητες να κερδίσεις δώρα!

Με εκτίμηση Δανάη!

Keywords
Τυχαία Θέματα