Another day, another color! H Kim Kardashian άλλαξε ξανά μαλλιά…

Αν με ρωτήσεις γιατί ασχολούμαι όσο πολύ με τα μαλλιά των Kardashian–Jenner δεν θα ξέρω τι να σου απαντήσω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Είναι το guilty pleasure μου. Τα κορίτσια που αγαπώ να μισώ. Τα κορίτσια που ομορφαίνουν με κάθε λεπτό που περνάει και καταριέμαι τη μοίρα που δεν με έκανε δεζάμπλουτη. Σε κάθε περίπτωση, τα μαλλιά της πιο διάσημης οικογένειας στον κόσμο με μαγεύουν και τελευταία ασχολούμαι περισσότερο από ποτέ με τα μαλλιά της Kim.

A post shared by Kim Kardashian West

(@kimkardashian) on Feb 25, 2018 at 7:55am PST

Βλέπεις η Kim, έκανε το χρώμα μαλλιών που θέλω να έχω, προσπάθησα και απέτυχα να έχω και το κράτησε για πάρα πολύ καιρό. Ναι, μιλώ για το γκρι πλατινέ. Αφού το κράτησε για καιρό, αποφάσισε να αλλάξει και να το κάνει ροζ και στην αρχή δεν την πίστεψα. Είπα πως μπορεί να είναι περούκα ή φίλτρο και έκανα λάθος. Για το ταξίδι της στην Ιαπωνία, η Kim όντως έβαψε τα μαλλιά της ροζ με την βοήθεια του hairstylist της Chris Appleton.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 3, 2018 at 10:11am PST

Η Kim όμως επέστρεψε και τα βαρέθηκε και αυτά και ο Chris την έκανε πάλι την παλιά καλή Kim που ξέρουμε και αγαπάμε να μισούμε (εγώ δηλαδή). Στο δρόμο προς το baby shower της Khloe ανέβασε αυτό το snap όπου τα μαλλιά της είναι και πάλι σκούρα και λέει «I’m back!».

A post shared by Kim Kardashian Snapchats (@kimksnapchats) on Mar 10, 2018 at 6:01pm PST

Όλα λοιπόν είναι καλά με τον κόσμο και μπορώ επιτέλους να σταματήσω να ασχολούμαι με τα μαλλιά της Kim… Τώρα που γέννησε η Kylie θα μπορώ να ασχολούμαι με εκείνη.

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα