Anne Hathaway: Το νέο hair look της είναι chic και κατάλληλο για όσες θέλετε μια μικρή αλλά τέλεια αλλαγή!

Οι celebtiries τους τελευταίους μήνες έκαναν υπέροχες αλλαγές στα μαλλιά τους. Τουλάχιστον οι περισσότερες. Έκοψαν και έβαψαν τα μαλλιά τους δίνοντας εμπνεύσεις σε όλες τις θαυμάστριες και followers.

Φυσικά τόσο οι ίδιες όσο και οι προσωπικοί τους hairstylists φρόντισαν να αποκαλύψουν τα νέα looks μέσα από το Instagram και είμαστε σίγουρες πως έχετε αποθηκεύσει τα αγαπημένα σας.

Αν δεν κάνατε ήδη την αλλαγή που σκέφτεστε εδώ και καιρό, τώρα είναι

η καλύτερη ευκαιρία. Ο κομμωτής σας είναι και πάλι στη θέση του από σήμερα κι εσείς πρέπει να κλείσετε το ραντεβού σας και να συζητήσετε μαζί του το νέο σας look.

Κι αν θέλετε μια μικρή αλλά τέλεια πινελιά που θα χαρίσει νέο αέρα στα μαλλιά σας χωρίς να θυσιάσετε το μήκος τους εμείς σας έχουμε την καλύτερη πρόταση. Πρόκειται για το νέο hair look της Anne Hathaway που θα λατρέψετε.

Η γνωστή ηθοποιός έκοψε μια tres chic φράντζα στα πλάγια που ταιριάζει άψογα με τα μεσαίου μήκους και ασύμμετρα μαλλιά της. Αποκάλυψε το νέο κούρεμα στη φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας της ταινίας Locked Down.

Ποζάρει σε έναν κήπο φορώντας μια μεταλλικές δημιουργίες των οίκων Versace, Azzaro και Vivienne Westwood. Η celebrity  hairstylist Mara Roszak έχει μαζέψει τα μαλλιά της Hathaway σε αλογοουρά που αναβαθμίζει με τον καλύτερο τρόπο την φράντζα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak)

“Αυτές οι αφέλειες μου δίνουν μια αίσθηση γαλλική από τα 60’s και τα 70’s” λέει η hairstylist.

Κι εμείς έχουμε να πούμε πως τις έχουμε λατρέψει ήδη. Τι λέτε; Θα τις αντιγράψετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

7 χαριτωμένα hairstyles που δείχνουν τέλεια τώρα που φοράτε το σκουφάκι σας (video)

To μανικιούρ της Demi Lovato κρύβει ένα δυνατό μήνυμα και είναι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες!

Keywords
Τυχαία Θέματα