Angelina Jolie: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του FBI με τους μώλωπες από τα χτυπήματα που φέρεται να υπέστη από τον Brad Pitt

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες του FBI που δείχνουν τους μώλωπες που φέρεται πως υπέστη η Angelina Jolie στη συμπλοκή της με τον πρώην σύζυγός της, Brad Pitt, το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες

στο χέρι και στον αγκώνα της στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό που τους οδήγησε στο διαζύγιο.  Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Jolie είπε στους ερευνητές ότι ο πρώην σύζυγός, που έπινε, της ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στην Αμερική.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι την άρπαξε από το κεφάλι και από τους ώμους, την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Καταστρέφεις αυτή την οικογένεια». Ακόμη, ανέφερε ότι δύο από τα ανήλικα παιδιά τους βρίσκονταν έξω από την πόρτα της τουαλέτας και κλαίγοντας ρωτούσαν: «Είσαι καλά μαμά;’». Ο πατέρας τους φέρεται να φώναξε: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή».

Σύμφωνα με την Angelia Jolie, αυτό το σχόλιο έκανε ένα από τα παιδιά τους (φέρεται να είναι ο Maddox) να ανταπαντήσει: «Δεν είναι αυτή, εσύ είσαι, εσύ μ@λ@κ@», κάτι που όπως είπε εξόργισε τον Pitt.

Η ηθοποιός στη συνέχεια υποστήριξε ότι τον είδε να τρέχει προς ένα από τα παιδιά «σαν να επρόκειτο να επιτεθεί», οπότε είπε ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα, με τον Pitt να προσπαθεί να ξεφύγει, οπισθοχωρώντας με δύναμη και σπρώχνοντάς τη σε καρέκλες πίσω τους.

Από τη συμπλοκή, η Jolie υποστήριξε ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της. Ασπρόμαυρες φωτοτυπίες των φωτογραφιών περιλαμβάνονται στο ρεπορτάζ, καθώς και χειρόγραφες επιστολές που παρείχε η ίδια, και φέρεται να έχουν γράψει τα  παιδιά της, στις οποίες περιέχονται περιγραφές των όσων διαδραματίστηκαν στο αεροπλάνο. Οι χειρόγραφες σελίδες είναι ως επί το πλείστον λογοκριμένες.

Αφού προσγειώθηκαν στο  Los Angeles, η ηθοποιός υποστήριξε ότι πιάστηκε εκ νέου στα χέρια με τον Pitt, με τον ίδιο να εμποδίζει εκείνη και τα παιδιά να απομακρυνθούν για 20 λεπτά. Εκτός από την πλάτη και τον αγκώνα της, η έκθεση ανέφερε ότι η ηθοποιός είπε ότι υπέστη ένα ακόμα τραύμα στο αριστερό της χέρι. Μια φωτογραφία του τραύματος περιλαμβάνεται στην αναφορά. Η Jolie παραδέχεται ότι μια γρατσουνιά στον Pitt θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εκείνη.

Με πληροφορίες από το nypost.com

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με τους γιους της στις καλοκαιρινές διακοπές της -Φωτογραφίες

Νίκος Λεκάκης: Το αντίο στις “Άγριες Μέλισσες”: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελό μου, καλό ταξίδι φίλε»

Ιωάννα Τούνη: Το τρολ βίντεο για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Keywords
Τυχαία Θέματα