American Music Awards: Τα ωραιότερα beauty looks!

Τα American Music Awards πραγματοποιήθηκαν χθες στο Microsoft Theater του Los Angeles. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και όλοι κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι celebrities ήταν εκεί, πιο λαμπερές από ποτέ. Jennifer Lopez, Dua Lipa, Cara Delevingne και Ciara υιοθέτησαν τα πιο

λαμπερά beauty looks αφήνοντας τους fans και followers άφωνους.

Εμείς έχουμε ήδη επιλέξει εκείνες που μας εντυπωσίασαν, με πρώτη και καλύτερη την Jennifer Lopez φυσικά!

O προσωπικός της hairstylist Chris Appleton ήταν, όπως πάντα στο πλάι της, για να δημιουργήσει ένα ακόμη συγκλονιστικό look. Αφαίρεσε τα extensions και της χάρισε το τέλειο wet look στο ασύμμετρο, φυσικό lob. Όσο αφορά στο μακιγιάζ παραμένει σταθερή στο εμβληματικό λαμπερό της look με nude χείλη και λιλά-γκρι shimmer αποχρώσεις στα μάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

Dua Lipa: Εμφανίστηκε με το φυσικό, καστανό χρώμα στα μαλλιά της, με χωρίστρα στη μέση και στολισμένα με clips. Το make up look ήταν εξίσου λαμπερό με τη δημιουργία που φορούσε. Στα μάτια άπλωσε γαλάζια, shimmer σκιά και στα χείλη μια neutral απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Cara Delevingne: Με old Hollywood κυματισμούς στα μαλλιά που της χάρισαν ένα απίθανο glam look. Το συνδύασε με μοβ αποχρώσεις στα βλέφαρα και ροδακινί κραγιόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne)

Ciara: Υιοθέτησε το braided hairstyle που αγαπάει πολύ και τα baby hairs σε πρώτο πλάνο. Το μακιγιάζ της ήταν super glam με γήινες αποχρώσεις στα μάτια και γερές δόσεις lip gloss στα χείλη και highlighter στα ζυγωματικά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Φτιάξτε καφέ και δείτε 10 τέλεια nail looks -Καλή εβδομάδα!

Φον ντε τεν: 2 τρόποι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση τώρα που κάνετε τις αγορές σας on line!

Keywords
Τυχαία Θέματα