Aλέξανδρος Μπουρδούμης: «Είμαι έτοιμος να προχωρήσω πιο ώριμος στο επόμενο βήμα…»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για την προσωπική του ζωή στο TV Έθνος και συγκεκριμένα είπε πως πλέον προσπαθεί να τη διαφυλάσσει. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είπε πως έχει περιορισμένο χρόνο για να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή αλλά παράλληλα προσπαθεί να την κρατάει πια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος προσπαθεί να είναι πιο διακριτικός και να μην «πουλάει» τη ζωή του αλλά ούτε και να κρύβεται.

Πώς είναι αυτήν την περίοδο στην προσωπική του ζωή;

«Τρέχω πολύ στα επαγγελματικά. Γυρίσματα για την ταινία, γυρίσματα για τη σειρά, παραστάσεις με την «Προσωπική συμφωνία».

Παράλληλα θα ξεκινήσω και την προετοιμασία για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης» με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος».

Η προσωπική του ζωή έχει βρεθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Θέλει πλέον να διαχειρίζεται διαφορετικά αυτό το κομμάτι;

«Προσπαθώ. Εσείς από την άλλη πλευρά παρατηρείτε και βλέπετε. Προσπαθώ πράγματι να κρατήσω μια πιο διακριτική στάση. Οχι ότι «πούλησα» ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε από την άλλη όμως κρύφτηκα. Ζω μέσα στην πόλη, κυκλοφορώ, απλώς προσπαθώ το προσωπικό κομμάτι να το διαφυλάξω. Δεν χρειάζονται τυμπανοκρουσίες. Είναι πολύτιμο αυτό το κομμάτι και θέλω να το κρατάω για μένα».

Η δημιουργία οικογένειας παραμένει στα πλάνα του;

«Κάποιες φορές κάνεις σχέδια, αλλά τα πράγματα έρχονται αλλιώς. Όπως μου τα φέρει η ζωή θα τα υποδεχθώ και τα καλά και τα άσχημα. Θα πορευτώ μαζί τους και θα με μάθουν για να προχωρήσω πιο ώριμος στο επόμενο βήμα. Και αυτό αφορά και στη δουλειά και στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα: Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ τους; Η απίστευτη ανάρτηση της Ειρήνης Καζαριάν για τη Μέγκι Ντρίο!

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: “Έχω δεχτεί μηνύματα για σεξ από γυναίκες, αλλά και από άντρες”

Το μήνυμα της Μαίρης Συνατσάκη μετά την τρυφερή φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα