Aesthetic Awards 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των βραβείων!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Aesthetic Awards 2022 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS. Για 2η συνεχόμενη χρονιά επιβραβεύτηκαν και αναδείχθηκαν οι σημαντικές πρόοδοι της αισθητικής και της ομορφιάς, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο θεραπειών
και προϊόντων.



Περισσότερα από 170 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων,

Επαγγελματίες Ομορφιάς, Beauty Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς.


Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με την παράδοση των Τιμητικών Βραβείων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδας (ΟΣΕΔΑΕ) για την προσφορά της στο Επάγγελμα της Αισθητικού-Κοσμητολόγου, στον Θανάση Γιαγκόπουλο, Επιχειρηματία, για την προσφορά του στο χώρο της Αισθητικής και Κοσμετολογίας και στην Γεωργία Γαμβρούλη, Αισθητικό, για την κοινωνική προσφορά στην εποχή της πανδημίας.


Συνολικά, διακρίθηκαν 39 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες της κατηγορίες των βραβείων. Μέσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν οι εταιρείες οι οποίες κατέστησαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ολόκληρη την ενότητά που συμμετείχαν, αποσπώντας το Platinum Βραβείο και ήταν οι: ‘La beaute ‘ by Mikaela Lypaki, Yellow Rose, Medicontec – Αντώνης Γκούμας και ΔΕΡΜΟΓΝΩΣΙΑ by Konstantina Sklimposiou. Η βραδιά φυσικά κορυφώθηκε με την απονομή των κορυφαίων βραβείων της χρονιάς, των Grand Awards, όπου η Swan Beauty & Spa αναδείχθηκε Aesthetic Center of the Year, η Juliette Armand αναδείχθηκε Aesthetic Brand of The Year και η Chrysallis Proderma αναδείχθηκε Aesthetic Company of The Year.


Χαιρετισμό στη διοργάνωση απηύθυνε η Άννα Μαρία Παπίρη, Wellness Editor – Author, Co Founder Wellness Project, στην εταιρεία BOUSSIAS, η οποία σχολίασε: «Τα κέντρα Αισθητικής είναι ένα σύνθετο πολυεπίπεδο περιβάλλον το οποίο διαρκώς ισχυροποιείται με νέες προκλήσεις οι οποίες απορρέουν από την επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες για
άμεσες, ασφαλείς και αποτελεσματικές φροντίδες που αφορούν την ευζωία και την ποιότητα της ζωής μας. Οι Αισθητικοί -Κοσμετολόγοι μέσα από τις καινοτόμες υψηλού επιπέδου θεραπείες και προγράμματα διαμορφώνουν και αναπτύσσουν ένα εξελισσόμενο περιβάλλον το οποίο υποστηρίζει την ανάπτυξη της επιχείρησης ενώ παράλληλα μυούν τους επισκέπτες στον κόσμο της ολιστικής ευζωίας».


Η Βάλια Κεφαλά, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Αισθητικός – Κοσμητολόγος και Φαρμακοποιός του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών του Τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έστειλε το δικό της μήνυμα στους νικητές της βραδιάς και ανέφερε «Η μεγάλη ανταπόκριση καταδεικνύει για άλλη μια φορά ότι εκπληρώνεται η αποστολή των βραβείων να φέρουν στο δημόσιο φως τα χαρακτηριστικά των Υπηρεσιών Αισθητικής, των θεραπειών με επαγγελματικά καλλυντικά και να αναδείξουν τις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί η Αισθητική και αφετέρου να αναδείξουν την καινοτομία στις δεξιότητες, τις δράσεις και τα επιτεύγματα στο χώρο της Αισθητικής».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Μάγδα Χουρίδου Πρόεδρος ΟΣΕΔΑΕ, ο Γιάννης Γαλάνης, Πρόεδρος ΠΣΑΜΚΑ, ο Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, ο Νίκος Κουγιουμτζής, Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, Μαθηματικός MSc MBA, Σύμβουλος Στρατηγικής, Επιστημονικός Συνεργάτης ΟΣΕΔΑΕ, Εμπειρογνώμονας- Ερευνητής ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου. Χορηγός στη τελετή απονομής των Aesthetic Awards 22 ήταν η Juliette Armand. Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των: Πανελλήνιου Συνδέσμου Αντιπροσώπων Μηχανημάτων Καλλυντικών Αισθητικής (ΠΣΑΜΚΑ), Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Διπλωματούχων Αισθητικών Ελλάδος (ΟΣΕΔΑΕ) και Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Καλλυντικών & Αρωμάτων (ΠΣΒΑΚ).

Χορηγοί επικοινωνίας των Aesthetic Awards 2022 ήταν οι: www.faysbook.gr, το Fashion Daily και το περιοδικό Love yourself.

Αναλυτικά, τις εταιρείες που βραβεύθηκαν, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής, θα βρείτε στο www.aestheticawards.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Ξεκούκης στο Πρω1νό: «Μπορεί κάποιες να πήγαν οικειοθελώς με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Σασμός: Η συγκίνηση του Κώστα Νικούλι όταν είδε πρώτη φορά τη σκηνή της κηδείας και η αποκάλυψη για τον σκύλο του Πετρή

Ιωάννα Μαλέσκου: Η on air αναφορά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η μητέρα της πριν από λίγους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα