AYTO το denim trend θα ξεπεράσει σε φήμη τα skinny jeans

Eίναι γεγονός πως τα skinny jeans παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τα must have denim που κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει. Πάντα τα αγαπάμε, πάντα θέλουμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας και μας διευκολύνουν πολύ στην καθημερινότητά μας. Όμως υπάρχει μια νέα τάση που έχει κάνει την εμφάνισή της και βλέπουμε να αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

Ο λόγος για τα loose straight-leg jeans που πολλές

γυναίκες με στιλ από όλο τον κόσμο έχουν ήδη προσθέσει στην γκαρνταρόμπα τους. Τα συγκεκριμένα τζιν είναι ιδανικά για να τα φοράς με μποτάκια, με sneakers αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και είναι πολύ άνετα για την πολυάσχολη καθημερινότητά σου, είτε μένεις στο σπίτι είτε όχι.

#1. Στο σπίτι θα τα συνδυάσεις με oversized φούτερ και πουλόβερ και θα τα φορέσεις εύκολα από το πρωί ως το βράδυ χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

#2. Συνδύασέ τα με πουλόβερ και πουκάμισα εκτός σπιτιού και ολοκλήρωσε το outfit με mules και ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα κάνουν το look πιο σέξι και εντυπωσιακό.

#3. Όσο πλησιάζουμε προς την άνοιξη τόσο περισσότερο θα τα φορέσεις και με τα αγαπημένα σου φλατ chunky πέδιλα. Γύρισε το ρεβέρ προς τα πάνω, φόρεσε τα σανδάλια σου και πρόσθεσε στο outfit t-shirts και πουκάμισα.

#4. Το σωστό τζιν σε αυτή τη γραμμή θα το φορέσεις άνετα και στη δουλειά με ένα κομψό blazer αλλά και σε μια μελλοντική έξοδο μόνο με το σακάκι σου και τίποτα άλλο από μέσα!

#5. Για μίνιμαλ εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας μπορείς να συνδυάσεις το straight-leg jeans με ένα λευκό t-shirt, ένα κομψό oversized blazer και τα αγαπημένα σου western boots.

Διαβάστε ακόμα: Fashion Alert: Τα λευκά παντελόνια που θέλουμε να προσθέσουμε άμεσα στην γκαρνταρόμπα μας!

Οι δερμάτινες λεπτομέρειες που θέλουμε να προσθέσουμε στο στιλ μας αυτή τη σεζόν

NYFW: 5 trends που λατρέψαμε στη νέα κολεξιόν της Victoria Beckham

Keywords
Τυχαία Θέματα