AYTO είναι το τζιν που θα φορέσουν φέτος όλες οι Γαλλίδες!

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν έχουμε καμία αμφιβολία είναι πως οι Γαλλίδες έχουν μοναδικό και αξεπέραστο στιλ! Ό,τι φοράνε γίνεται τάση και τα basic κομμάτια που έχουν στις ντουλάπες τους θέλουμε πάση θυσία να τα αποκτήσουμε κι εμείς στις δικές μας γκαρνταρόμπες.

Οι Γαλλίδες έχουν αδυναμία στα τζιν παντελόνια και δίνουν ιδιαίτερη βάση στο τζιν παντελόνι που θα αγοράσουν κάθε σεζόν. Ποιο είναι το τζιν

που θα προτιμήσουν φέτος; Η αλήθεια είναι πως οι Γαλλίδες δεν θέλουν να ακολουθούν συγκεκριμένα trends στα τζιν τους και τους αρέσουν τα πιο μίνιμαλ σχέδια. Άλλωστε πιστεύουν πολύ στο Less is more και προσπαθούν να το τηρούν σε κάθε τομέα της ζωής τους.

Σε ό,τι αφορά τα τζιν τους φέτος θα προτιμήσουν τις slim γραμμές χωρίς πολλές υπερβολές. Μπορεί στον υπόλοιπο πλανήτη τα τζιν παντελόνια με ξέφτια, σκισίματα και stickers να έχουν γίνει και πάλι trend αλλά στη Γαλλία τα minimal slim denim θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν.

Πώς θα φορέσουν οι Γαλλίδες αυτά τα τζιν; Θα τα συνδυάσουν είτε με χαμηλοτάκουνα γοβάκια, είτε με sock boots. Τα απλά t-shirts και οι ζακέτες που φοριούνται και ως μπλούζες είναι αγαπημένα κομμάτια στην ντουλάπα τους και είναι αυτά που θα προτιμήσουν αυτή την άνοιξη.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα των denim τους οι Γαλλίδες παραμένουν και εδώ παραδοσιακές προτιμώντας το κλασικό μπλε τζιν αλλά και τα μαύρα τζιν. Αν θέλεις να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους ταίριαξε το τζιν σου με ένα λευκό πουκάμισο και ένα καρό blazer ή με λευκό top και ζακέτα.

Διαβάστε ακόμα: 10 top instagrammers μας δείχνουν τι επιλέγουν να φορέσουν αυτή την εβδομάδα στο σπίτι τους

DIY: Πώς θα δημιουργήσεις κρόσια και ξέφτια στο τελείωμα του τζιν σου- Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Pastel suits: Η μόδα που έχουν αγαπήσει influencers σε όλο τον κόσμο-Πώς θα την υιοθετήσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα